Novi potpis na Malom Kalemegdanu: Lazarević Zvezdin još tri godine 1Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Posle Nikole Topića (17, plejmejker/bek) i Luke Mitrovića (30, krilni centar/centar) ugovor s Košarkaškim klubom Crvena zvezda je produžio i Stefan Lazarević (26, krilo).

Nekadašnji junior crveno-belih se obavezao na još tri godine. Posle pozajmica FMP-u uspeo je da se izbori za mesto među prvotimcima u pretprošloj sezoni.

 

„Lazarević je dete Crvene zvezde gde je pravio prve korake u mlađim kategorijama još 2014. i bio deo čuvene generacije koja je osvojila juniorsku Evroligu u Milanu. Ostankom Lazarevića koji je potpisao trogodišnji ugovor, Crvena zvezda je obezbedila još jedan važan potpis domaćeg igrača koji zna šta znači nositi crveno-beli dres“, stoji u saopštenju tima sa Malog Kalemegdana.

Crveno-beli su i vratili Dejana Davidovca i doveli su Miloša Teodosića, Adama Hangu, Marka Simonovića, Majka Tobija, Džoela Bolomboja, Rokasa Gedraitisa, Šabaza Nejpira i Jaga dos Santosa. Ugovorima su vezani Nemanja Nedović i Dalibor Ilić, a najavljeno da će nova saradnja biti ponuđena i kapitenu Branku Laziću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari