Novo saopštenje Partizana: Prvi put u istoriji naše košarke meč prekinut zbog verbalnog delikta

Ostavite komentar


  1. Treba da se igra bez publike 10 utakmica, da se podsete da postoji red medju ljudima. Sportske arene bi trebalo da budu hramovi sporta a ne mesto okupljanja ološa!

  2. O predmetima koji su upadali u teren ni reči? Stvarno objektivno i nepristrasno izveštavanje!

  3. Igrao sam košarku. Dace svemir jednog dana da se sport ponovo vrati u amatersku formu. Dobili ste desetine miliona (do je po par evra od svakog!!! od nas, odnosno po 10 do 15 eur na porodicu). Pa cime ste vi to zasluzili. Zasto bi ovaj svet bio gori, kada biste vi nestali? Isto pitanje vazi i za celi Beograd, a i za svakoga od nas!

  4. … naprave skandal pa neće da učestvuju, ne znam nisam odavle je ostalo samo u necivilizovanim glavama većine navijača, na žalost a ko će pa njih da žali.

  5. Pa i netreba da ucestvujete niste zasluzili jel se niste dobro izjasnili nije vredjana samo Vesna nego deca i to maloletna, kazite tacno kako je bilo a ne vecito lazete!!!!8:0 teska je to isfrustriranost nije vam lako razumem ja to ! Na kraju se ipak broje samo titule i zvezdice iznad grba!!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.