Obezbeđenje u “Areni” napalo novinara Nova.rs: Oteli mu telefon i izbačen iz dvorane

Ostavite komentar


  1. Bruka za Zvezdu.
    Dakle mafija će to da privatizuje čim dr-mr završi školovanje.

  2. Ako neko ima zabranu praćenja kluba datu od samog tog kluba, ne razumem potrebu novinara da isteruju svoju pravdu!

  3. Vreme je da novobeogradski silosi iz blokova odu u Arenu i počiste tu bandu. Kad već neće policija.

  4. Значи да сам у праву,што после 60 година навијања за Звезду,то више није могуће јер то више није Звезда,то је МАФИЈА.

  5. Novi Sad
    19. januar 2024. u 07.47
    Ako neko ima zabranu praćenja kluba datu od samog tog kluba, ne razumem potrebu novinara da isteruju svoju pravdu!

    A tebi je normalno da novinar ima zabranu “praćenja” kluba (sto god to značilo)? Drugovi Staljin i Putin te razumeju

  6. Ма није се ни десило. Нема снимка, фали 2 минута, тужилац није надлежан као ни суд, полицију обезбеђује приватно обезбеђење, сведоцима су долазили неки ћелави, са легитимацијама, да им помогну с амнезијом… Већ 35 година не идем на спортска дешавања а како ми се чини (можда ми се и не чини), док се олошу не забрани улазак на стадион, и нећу. Нек се носе и они и „обезбеђење“ а и спортисти који пристају да играју на таквим утакмицама.

  7. Mislim da nema zemlje u EU koja liči na nezakonje Srbije i u kojoj sr radi sta ko hoće a gde sirotinja se proda za sendvic,a za zvezdu ne mogu ništa lepo reci jer su banda koja za ništa ne odgovara zato sam i prestao biti njihov navijač.

  8. Grozim se Čovića, Terzića i kompletne kriminogene administracije kako košarkaške, tako i fudbalske sekcije Crvene Zvezde. Ipak, indikativno je da se nigde ne navodi zašto je novinaru zabranjen pristup? Uz svo poštovanje prema gospodinu Pivljaninu, vrsnom novinaru i iskusnom uredniku, „Nova“ portal i novine su prepuni tabloidnih tekstova, clickbait naslova i promovisanja onog najgoreg što žuta štampa može da promoviše. Meni je žao što mi je od sredstava informisanja ostao samo „Danas“, ali to je krivica isključivo uređivačkog kolegijuma portala „Nova“, kao i pseudo-novinara pristiglih iz kojekakvih „Kurira“, „Telegrafa“ i „Bliceva“, koji su svoju nekulturu doneli sa sobom u novu redakciju. Zato verujem da se ovde istina nalazi negde na sredini i da bi bilo dobro da javnost dobije informacije sa obe strane ne bi li mogla da sama prosudi šta se i da li se dogodilo.

  9. Izvinjavam se zbog malo dužeg teksta. Rođen sam u Krajini gde su oduvek bili najvatreniji zvezdaši. Ja sam stari zvezdaš koji je prošao sito i rešeto na stadionima u Zagrebu, Splitu, Rijeci… Tamo sam živio. Danas u poznim godinama gledam i slušam što se događa oko SD Crvena zvezda. Tuga i žalost. Zajahala banda pa čuda čine. Glavni Muftija je sada u Davosu i pravi sneška. Došlo je vreme da kažem: Zbogom zvezdo, umrla si u mom srcu. Nema te.više ni u tragovima baš kao ni pravih sportista Mitića, Mrkušića, Stankovića, Šekija, Tomaševića, Jezerkića… ili kasnije generacije koja je proslavila. Zvezdu. Kraj.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.