Obradović posle debakla u Zadru: Nismo bili na utakmici, ništa nismo uradili od onog što smo pripremali 1Foto: ABA liga/Zvonko Kucelin

Trener Partizana Željko Obradović nije želeo da prokomentariše dolazak Džejlena Smita.

Niko se u Partizanu nije nadao da će posle trijumfa u Valensiji i poraza u Madridu doživeti večeras debakl u Zadru (84:68).

Kako bi se što bolje pripremili, izabranici Željka Obradovića stigli su u Dalmaciju još u petak.

Ipak, ni tri dana priprema nije bilo dovoljno da Kevin Panter i saigrači sveži i odmorni dočekaju duel sa vrlo neugodnim Lukom Božićem i saigračima.

Videlo se da crno-belima nedostaje energije, međutim način na koji su doživeli četvrti regionalni poraz sigurno je zabrinuo Željka Obradovića i njegove saradnike.

– Čestitam Zadru na pobedi. Apsolutno zaslužena pobeda, dobro su pripremili utakmicu, igrali su neuporedivo bolje od nas, sa više želje i agresivnosti. Najiskrenije čestitke za sve što je urađeno – sportski je obradović čestitao ekipi Zadra.

Evidentno je bilo da košarkaši Partizana mnogo toga od postavljenog u pripremi meča nisu uradili na adekvatan način.

– Morao sam da zovem prvi tajm-aut posle minut i po. Bili smo ovde tri dana, posle Madrida pravo smo došli u Zadar. Mislili smo da će glave da se odmore, ali večeras mnogi nisu bili na utakmici, nismo uradili ništa od onoga što smo spremali.

U drugom delu izlaganja, trofejni stručnjak nije želeo da prokomentariše dolazak Džejlena Smita, iskusnog plejmejkera koji je poslednje pojačanje crno-belih.

– Imam dosta razloga da se bavim igračima koji su ovde.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari