Obradović posle poraza Partizana u polufinalu Kupa: Zašto nema incidenata u Evroligi, a ima ih kada igramo domaće takmičenje? 1Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je posle poraza njegovog tima u polufinalnoj utakmici Kupa Radioja Koraća od Crvene zvezde (83:75) da njegova ekipa nije imala dovoljno koncentracije u trenucima kada je rival prelomio meč.

„Zaslužena pobeda Zvezde. Iskreno, žao mi je igrača, imali su ogromnu volju i želju. Sjajno smo otvorili meč, kontrolisali dešavanja na parketu, dozvolili Zvezdi u završnici prvog poluvremena da sa osam lakih poena stigne do pristojnog minusa. U nastavku smo imali problema sa ličnim greškama, Lesor je imao problema sa povredom, ali smo se borili. Međutim, napravili smo mnogo grešaka, a Zvezda to kaznila lakim poenima, poenima iz otvorenih pozicija šut. Ponavljam, žao mi je igrača, imali su volju i želju, ali nismo imali koncentracije, napravili smo mnogo grešaka, što je Zvezda kaznila“, naglasio je Željko Obradović.

On se potom osvrnuo i na incidente u dvorani, zbog kojih je ponovo prekinut duel dva najveća srpska kluba.

„Apelovao sam na navijače Partizana da se ponašaju fer i sportski. To je jedino što mogu da uradim. Pitanje koje se postavlja je – zašto je u Evroligi sve savršeno, a kada se igra u Srbiji ili ABA ligi nije. Međutim, to nije do mene. To je na vama. Vi držite pero, vi treba da pišete o tome ko podgreva atmosferu“, rekao je trener crno-belih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari