Obradović: Razmišljamo o još jednom pojačanju 1Foto: STARSPORT

Trener Partizana Željko Obradović bio je veoma zadovoljan posle pobede na startu ABA lige nad Mornarom, ali je i ponovio da tim razmišlja o bar još jednom pojačanju.

– Drago nam je da smo ugostili naše sportske prijatelje i dobru ekipu Mornara. Iako su odigrali mali broj pripremnih utakmica skupili smo dosta informacija o njima. Dobro je da sam mogao da rasporedim minutažu prilično ravnomerno. Vodimo računa da ne dođe do zamora i nekih povreda. Ranije sam to nagoveštavao,razmišljamo o još jednom pojačanju, u ovom trenutku je najvažnije da svi koje sada imao budu zdravi – rekao je Obradović.

Beogradska publika je prvi put mogla da vidi na delu pridošlice Kaminskog i Doužera.

– Kaminski i Doužer se polako prilagođavaju, tek su tu mesec dana. Naravno da lakše komuniciram sa onima koji su tu dve sezone, ali nije teška ni sa njima. Oni odlično razumeju šta treba da rade.

Otkrio je i šta se dešava sa Zekom Ledejem.

– Sve je u redu sa Ledejem. Želeo sam da odmorim Zeka za sve ono što je ispred nas, čeka nas naporna sezona. Imamo tri vezana gostovanja protiv Makabija, Krke i Asvela. Dobro je deliti minutažu na početku sezone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari