Obradović se sastao sa Bertomeuom 1photo:Šašić, Obradović, Bertomeu i Pujada (EHCB)

Željko Obradović, predsednik Borda trenera Evrolige i Đordi Bertomeu, sastali su se u Barseloni kako bi porazgovarali na brojne teme vezane za perspektivu evropske klupske košarke.

Večerašnje gostovanje Partizana Huventudu u Badaloni, u okviru Evrokupa, Željko Obradović je iskoristio da bi se sastao sa Đordijem Bertomeuom, prvim čovekom Evrolige.

Izvršni direktor Evrolige i Ćavi Pujda, direktor za fer-plej i direktor kabineta prvog operativca elitnog takmičenja sastali su se sa Željkom Obradovićem, predsednikom Borda trenera Evrolige (EHCB), i izvršnim direktorom ove trenerske organizacije, Goranom Šašićem.

Razgovaralo se o temama vezanim za odnose vlasnika Evrolige sa kancelarijom ovog takmičenja. Istovremeno, diskutovalo se o Trenerskoj akademiji i kongresu EHCB.

Ova trenerska organizacija koja okuplja 20 najeiminentnijih stručnjaka sa Starog kontinenta (Žejko Obradović, Etore Mesina, Pablo Laso, Čavi Paskval, Ergin Ataman, Dejan Radonjić, Šarunas Jasikevičijus, Zvezdan Mitrović, Serđo Skariolo, Andrea Trinkijeri, Dimitris Itudis, Saša Obradović, Neven Spahija, Velimir Perasović, Joanis Sferopulos, Simone Pjaniđani, Dimitris Priftis, Ahmet Čaki, Jorgos Barcokas i Seldžuk Ernak), osnovana je u februaru 2019. godine, s ciljem da se izgradi temelj za buduće trenere, da ih edukuju i prenesu im vrednosti i uvide evroligaških stručnjaka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari