Od heroja do neznalica 1Foto: STARSPORT

Prvi put iz šestog pokušaja ovog proleća, fudbaleri Partizana spojili su lepo i korisno u jednom meču, a nastavak prvenstva i Kupa pokazaće pravu vrednost pobede i partije protiv Rada, jer pretposlednji tim Superlige ne može biti reper šampionovog kvaliteta.

Eventualno samo početak kraja krize igre i rezultata.

– Za kratko vreme smo se od heroja pretvorili u, blago rečeno, neznalice. Svi su bili kivni na nas, iako svakoj ekipi dođe period kada joj stvari ne polaze za nogom. Moramo da se izvučemo, budemo jaki i zajedno. Čini mi se da igramo isto kao i jesenas, nekad imamo malo više sreće, nekada ne – smatra krilni vezista crno-belih Zoran Tošić, strelac prvog od tri gola protiv „građevinara“, mada je moglo i moralo da bude više iskorišćenih šansi.

– Mogli smo da postignemo više golova, ali i ovo je dovoljno za buđenje. Nadam se da smo ovom pobedom izašli iz krize – očekuje bolje dane za tim iz Humske iskusni povratnik, iako „parni valjak“ kasni čitavih 14 bodova za Crvenom zvezdom.

– Naša liga je takva da se sve svelo na Partizan i Zvezdu, koja igra odlično, pobeđuje svaku utakmicu i onda je svaki naš slabiji rezultat vidljiv, uočljiv. U nekim ligama je normalno da se ne pobedi kod kuće, veže dva, tri poraza. Ovde nije – kaže popularni Bambi, i sam neubedljiv od početka godine, iako je jesenas često donosio prevagu na terenu.

– Samo rad, rad i rad i biće sve u redu – tvrdi Tošić uoči novog gradskog derbija sa Čukaričkim, poslednjeg dana ove nedelje.

Pozorište za „grobarke“

Povodom Dana žena, Partizan je pozvao svoje navijačice da se jave na adresu crnobelaljubavŽgmail.com i osvoje tri puta po dve karte za predstavu „Boje Šteka“, sa repertoara beogradske Akademije 28. Takođe, „grobarke“ rođene osmog marta (poslati lična dokumenta na uvid) na poklon će dobiti majicu iz crno-belog butika sa potpisima fudbalera Partizana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari