Za Danas govori Nenad Golijanin, koji je platio danak zbog Kosova: „Sramota me ako je kadetima zabranjeno da igraju, jer to nije sportska vrednost“

Ostavite komentar


  1. Kako niko nije kriv. Te sline od selektora i trenera znaju ko im je rekao da ti glupost moraju da urade. Da su ljudi rekli bi javno ko je taj bednik

  2. Trebaju da se prave kao da je sve normalno i ako nije,da su drzava i ako nisu,da nam ne ruse crkve i preoravaju grobove,a razna nedela i nedaca rade siptarski prestavnici,a mi da se pravimo kao da je sve u redu,da se pravimo kao da je to neka sportska ekipa neke drzave kaja je kao i svak druga,pa to nije normalno…

  3. Ко је бедник нека се сам препозна а нека се препозна шта је Србија која је оставила овај народ на цедилу.
    Зашто неживите на Ки М а пуна су Вам уста Косова.
    Па скинуте су заставе Србије то прво и последње обележје државе Србије.
    А ви би да станете под заставу Албаније свака част само да играте и певате .

  4. Репрезентација представља и заступа државу као и људи који обављају дужности у разним државним структурама па и спортским. Дакле, ако представљају државу онда су обавезни и да раде шта она захтева и тако се понашају. Ако то неки из неког разлога неће онда нека дају оставку и раде по своме. Веома је једноставно, тако је свуда на свету, у свим областима живота закључно са компанијама. Нигде нема самовоље и произвољности коју неки погрешно схватају као неку слободу. Слободу имаш да не будеш у организацији која има своја правила а не да ти њој намећеш своја! И да, свака држава на свету се и у спорту понаша у складу са својим интересима па и наша!

  5. Zašto tvoji istomišljenici nedozvoljavaju da igraju i takmiče se Ruski sportisti,šta oni imaju sa politikom ,ratom?Svi ste vi licemeri!Nemože Srbija da igra sa svojom teritorijom,nije prirodno!

  6. Izvesni Kokotovic, Srbin i reprezentativac nogometne momcadi NDH za koju je odigrao 12 utakmica, na sest bio kapiten i postigao zadnji gol za NDH na utakmici u Bratislavi: „Mene zanima samo sport, da sirimo ljubav i prijateljstvo bla, bla, bla…“ To sto je na dresu koji je nosio bio grb NDH koja je u isto vreme vrsila sistematski genocid nad Srbima i najstrasnije moguce zlocine, ma nema veze

  7. Gluposti. Pa ti si glasao kako ti je drzava Srbija rekla. To je bio dogovor. Nije selektor tvoja privatna funkcija pa da sam odlucujes. A to sto si napustio sport to je druga tema i ko zna sta je razlog.

  8. Sport i politiku ne treba mešati a huligane pogotovo one na političkoj i nacionalnoj osnovi treba izuzetno strogo kažnjavati.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.