Odbojkaši Spartaka pobedili aktuelnog prvaka Srbije ekipu Vojvodine 1Foto: Subotica.info

Odbojkaši Spartaka su u prepunoj Hali sportova u Subotici savladali aktuelnog prvaka Srbije, ekipu Vojvodine u trećoj utakmici finalne serije plej ofa, sa maksimalnih 3:0 po setovima 25:20, 25:22 i 25:17.

Trener subotičkog Spartaka, Ivica Jevtić, izjavio je da se nada da ovo nije kraj i da će njegova ekipa nastaviti sa dobrom igrom.

„Volja i želja je presudila današnjoj pobedi. Izdvojio bih našu energiju koju imamo od početka sezone, takođe našu divnu publiku koju retko ko ima. Od početka prventsva navijači nas prate, a sad su pokazali da i zaslužuju pobedu u ovom finalu. Darovali smo im trijumf i nadam se da tome nije kraj“, poručio je Jevtić.

Trener Vojvodine, Slobodan Boškan, čestitao je ekipi Spartaka na dobro odigranoj utakmici i zasluženoj pobedi.

„U određenim elementima su nas nadigrali, a mi sa druge strane i kada smo imali prilike nismo to iskoristili. Kada igrate sa takim protivnikom kao što je Spartak, koji je danas bio i motivisan i raspoložen, ako vi ne iskoristite svoje šanse, onda to postoje još teža utakmica“, navodi Boškan.

Dodaje da su tokom utakmice gubili samopouzdanje u nekim momentima, i da se nisu izborili sa nekim situacijama i da ih je to dovelo do poraza.

Sledeća utakmica se igra u nedelju, 17. aprila, u Novom Sadu, sa početkom u 18 časova.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari