Odbojkaši Srbije u finalu EP

Ostavite komentar


  1. Cccc, ono glsno nepostovanje minute cutanja Siraku jasno pokazuje koliko su Srbi i u srcu Europe na SNS liniji…. Jos nam samo treba da pobede Slovence pa da ih ovi docekivaju po gradskim balkonima…

    1. Poštovana ili poštovani,vaš komentar je klasičan primer,tj. vi ste klasičan primer koliko je ova Srbija zemlja sa i u velikim problemima!Zanimljivo je da takvim komentarima ljudi kao što ste vi uspevate da budete gori čak i od sns-a.

    2. Znači, najboljje da izgube od Slovenije , da se ti ne nerviraš zbog balkona,onih,ogledala itd.

  2. Da li je bitno zviždanje pokojnom Širaku? Francuzi su ga ubili procesom vođenim protiv njega , pa mu sad odaju poštu ćutanjem .Bitna je odbojka . Naprad naši momci ! Bravo za veličanstvenu pobedu .

  3. Srbija i Slovenija u finalu. Slovenija je pre toga izgubila od Makedonije. Zanimljivo, odbojka postaje kao vaterpolo ;).
    Inace, ako se dobro secam, pre 30 godina je u prvoj ligi igrao neki Urnaut, mozda otac sadasnjeg reprezentativca Slovenije. Moguce je da ga Boba Kovac zna.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.