Odbojkašice osvojile srebrnu medalju

Ostavite komentar


  1. Za zemlju u kojoj je Sport 12 ili 13 ,,rupa,, na svirali biti VICEŠAMPIONKA SVETA , JE NADPROSEČNA SNAGAI USPEH,Živele nam šampionke,.

  2. Drage nase devojke,VI STE FENOMENALNE!Jedno veliko BRAVO.Kad ste bacili na kolena jedne naduvane Amerikanke vi ste postale zlatne.Pokazale ste kako se BRANI,CENI,VOLI I POSTUJE RODNA GRUDA,KAKO SE VOLI SRBIJA!Zelim da nam sutra rodite mnogo vama slicnih devojaka i naucite ih da se bore kao i vi za svoju zemlju.Jos jednom,TOPLO HVALA ZA DIVNA ZADOVOLJSTVA KOJA STE NAM PRIREDILI.Samo napred,Srpski gen znaci samo borbu,SAMO NAPRED!!!!!

  3. Velika prilika da se osvoji zlato je propuštena. Naravno, da je neko pre OI ponudio srebro svi bi prihvatili, ali razvoj situacije na turniru je širom otvorio vrata Srbiji za zlato – protivnik po meri, sjajne srpske igračice koje je samo trebalo bolje ukomponovati i dati svakoj pravu minutažu u pravo vreme. Nažalost, stručni tim nije dorastao tom izazovu.
    Poraz je, po meni, rezultat lošeg vodjenja igre od strane Terzića. Umesto da nervozno žvaće žvaku i pravi kiselkastu facu na svaku našu grašku, morao je koristiti klupu mnogo više, menjati na vreme par igračica (Mihajlovićeva je očigledno naglo pala posle prvog seta a izašla je tek pred kraj meča, libero konstantno nije mogao da primi servis, Ognjenovićeva je dramatično oscilirala u dizanju, od dobrog do očajnog). Imati tako iskusne igračice na klupi a ne koristiti ih je neobjašnjivo! Umesto iskustva, on je uporno forsirao mladu Bušu, koja jeste potencijal, ali treba da se razigrava na pripremnim turnirima a ne u finalu OI. Ne koristiti iskustvo Brakočevićeve , Nikolićeve… u tako odsudnom momentu je po meni perverzija, izvinjavam se na izrazu.
    Pravi primer uticaja na igru je fenomenalno vodjenje igre od Marine Maljković i korišćenje klupe. Ona je maestralno pokazala kako dobre (naše) igračice mogu pravim vodjenjem i motivacijom da pobede realno bolje od sebe. Isto radi i Djordjević sa košarkašima. Vaterpoliste nije potrebno veliko voditi, oni jesu najbolji na svetu.
    Ko zna kada će se našim devojkama opet “poklopiti zvezde” i imati priliku da igraju za zlatnu olimpijsku medalju. Žao mi je propuštene prilike, jer su one zaslužile zlato.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.