Odlaskom predsednice, pljušte ostavke u Rukometnom savezu Srbije - vanredni izbori neminovnost 1Rukometaši Srbije posle revanš meča sa Španijom. Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Posle Milene Delić, Savez napustio i Dragan Bukvić, predsednik Skupštine u RSS-u.

Milena Delić je razloge neopozive ostavke obrazložila nesnosnim pritiskom koji je trpela od strane Partizana, uprkos tome što su određeni pomaci bili napravljeni za vreme njenog mandata.

Nakon odlaska predsednice Rukometnog saveza Srbije, danas je isti potez povukao i Dragan Bukvić, prvi čovek zakonodavnog tela u Savezu.

Janso je da posle ovakvih odluka čelnih ljudi morao doći do vanrednih izbora u Savezu, a prema saznanjima Danasa jedan od kandidata da nasledi Milenu Delić jeste i Dragan Škrbić, naš proslavljeni reprezentativac i prvi operativac Crvene zvezde.

– Poštovani, na poslednjoj elektronskoj sednici Skupštine Rukometnog saveza Srbije, prilikom glasanja bilo je evidentno da rukometna zajednica trenutno ne može da se usaglasi oko odluka neophodnih za funkcionisanje, što ograničava i rad mene kao predsednika u narednom periodu.

Shodno tome podnosim neopozivu ostavku na mesto predsednika Skupštine Rukometnog saveza Srbije.

Ovom prilikom želim da se zahvalim na dosadašnjoj saradnji predsednici u ostavci Rukometnog saveza Srbije, Mileni Delić, delegatima Skupštine RSS i stručnoj službi Saveza – naveo je Bukvić u pisanoj formi podnešene ostavke.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari