Odlaskom predsednice, pljušte ostavke u Rukometnom savezu Srbije – vanredni izbori neminovnost

Ostavite komentar


  1. Nemoguce da je sve tako lose u srpskom rukometu , a sta se to uopste radi u srpskom rukometu i fudbalu , drzava ulaze ogroman novac iz budjeta u saveze ta dva Olimpijska sporta a rezultati nikakvi , gde odlazi taj silni novac ako znamo samo jednu bitnu cinjenicu a to je da nam penzioneri u Srbiji zive jako mizerno gotovo pa na ivici egzistencije ?

  2. Skrbic ?
    pa ne bira se igrac nego predsednik
    Sa igracem ( milena delic ) smo videli gde je rukowmt dosal

  3. Kako to kriv je RK Partizan, a gospodja Delic je sve vreme optuživana da je Partizanov kadar? Ko ovde muti vodu?

  4. Samo da neko objasni ksko je Brković od proteranog iz Izraela došao nsma poziciju selektora kadeta sa kojima je bio pretposlednji na EP, s očekivala se medalja da bi nakon tog debakla bio postavljen za genrralnog sekretsra RSS

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.