„Oduzeli su mi ponos“: Tvorac sadašnjeg tima Maroka, Vahid Halilhodžić, ne prašta otkaz pred Mundijal

Ostavite komentar


  1. Zapravo je uspeh Maroka sa igracima koje on nije hteo u timu dokaz da je bio u krivu I da su Marokanci pravu stvar ucinili kad su ga otpustili

  2. Занимљив и поучан чланак; многи тренери се мењају, одлазе на нова места, неки добијају одказ или им се не продужи уговор, све је то нормално и свакодневно у свету. Али овај бивши Југовић наравно тражи и налази разлог код “ оних других“, он је увређен, вероватно га нико ни изљубио на растанку. Питање је у ком свету живи тај бајни тренерчић ?

  3. Ista situacija ko sa Muslinom i Krstajićem.

    Jedino što je Krstajić sve upropastio.

  4. Nesporno je da Halilhodžić ima zasluga za uspjeh Maroka, on ih je doveo na svetsko prvenstvo. Čitao sam da je dobio otkaz jer je odbio da pozove u reprezentaciju dva dobra igrača Maroka koji su bili presudni za uspjeh tima na svetsko prvenstvo.

  5. Karma sudbina sta li je ne treba da budete ogorceni Bog zna vase srce za to oprostiteljudski je korisno za vas

  6. Nije isto kao sa Muslinom, on nije hteo da udovoljava zelje menadzera i vodi igrace koji mu se ne uklapaju u tim sto se i pokazalo kasnije na Mundijalu, a Vahid nije hteo da vodi najbolje igrace, koji su posle stigli do polufinala, a posto mu je to vec treci put da iz istog razloga nije otisao na Svetsko prvenstvo, imam utisak da ima neki mazohisticki poremecaj i potrebu da to radi.

  7. „Oduzeli su mi PONOS“ … Zaista NE razumem kako neko/ bilo ko moze da Vahidu oduzme ponos. Nisam cup drugu stranu da bi u potpunosti razumeo sta se desilo. Gledajući ponasanje aktuelnog marokanskog selektora i komunikaciju sa igračima – voleo bih je Srbija imala takvog selektora koji nas NE bi osramotio.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.