OFK Kikinda tone sve dublje: Novi poraz kod kuće 1Foto: OFK Kikinda

Na Gradskom stadionu malobrojni gledaoci prisustvovali su juče poslopodne novom porazu OFK Kikinde, koja je sada prikovana za dno tabele Srpske lige – grupa „Vojvodina“.

Borac iz Sakula slavio je sa 2:0, bez većih problema, jer je domaća ekipa delovala bezopasno i sa malo prilika za postizanje gola, a susret je rešen u drugom delu, golovima Milana Tomića.

Sakulčani su i jesenas porazili Kikinđane, na svom terenu sa ubedljivih 4:1.

Devet kola pre kraja prvenstva OFK Kikinda je poslednja sa samo 17 osvojenih bodova, a iz lige će ispasti u četvrti rang najverovatnije tri ekipe.

Nakon smene Nenada Kovačevića Piksija, nekadašnjeg prvotimca Crvene zvezde i reprezentativca SRJ, prilično neiskusnog trenera i prilično neuspešnog tokom osam meseci provedenih u Kikindi, uprava kluba aktivirala je Jevtu Jarčevića, koji je pre desetak godina vodio, neuspešno, klub iz Velikog parka, a već dugo nije obavljao trenerski posao.

Jarčević je za pomoćnika doveo Dejana Kneževića – Sepa, ali za sada trenerski tandem nije uspeo da motiviše i uigra ekipu i u skoru ima dva poraza i jedan remi.

A teško da će OFK Kikinda popraviti bodovni saldo u sledećem kolu, jer gostuje kod OFK Bečeja, drugoplasirane ekipe, ali u fudbalu su čuda moguća, a u nižim ligama se dešavaju i druga „čuda“.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari