Oglasio se Duško Vujošević o slučaju Mirotić: Šta je rekao ko mu preti? 1Foto: BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIC

Odluku Nikole Mirotića da zbog neimenovanih pretnji koje su mu upućene ne potpiše ugovor s Košarkaškim klubom Partizan prokomentarisao je trofejni trener crno-belih Duško Vujošević u izjavi za MaxBet Sport.

Njegovo prvo zapažanje odisalo je duhovitošću.

„Šta je rekao, ko mu preti? Nisu iz Zvezde? Sigurno su ovi iz OKK Beograda“, čita se Vujošević između redova.

U ozbiljnom tonu, ukazujući da zbog Mirotićeve odluke gubi i Srbija kao zemlja, Vujošević kaže da bi ga posavetovao da potpiše ugovor.

„Znam da je Mirotić izuzetno dobar, verujući čovek. Pomogao je na mnogo strana. Pružio je ruku ljudima iz Partizana, verovatno i ne znajući kakva je društvena klima kod nas. Da sam na njegovom mestu, ne bih povlačio datu reč. Ne valja sve to, Srbija mora da bude sigurna za sve. Ako neko hoće da me ucenjuje, sigurno bih učinio suprotno od onog zbog čega me ucenjuju“, poručuje Vujošević.

Izgleda da rukovodstvo popularnih „klonfera“ nisu doživeli Vujoševićevu opasku o OKK Beogradu na šaljiv način. U njihovo ime se na tviteru oglasio poznati menadžer Miško Ražnatović.

„Imajuci u vidu sjajne odnose, koje imam sa rukovodecim ljudima trofejnog Okk Beograda, na ciju molbu i objavljujem ovaj tvit, moram da demantujem D. Vujosevica, te obavestim javnost da niko iz kluba nije kontaktirao a pogotovu pretio Nikoli Miroticu!“

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari