Oglasio se Nebojša Čović nakon incidenta u Zadru

Ostavite komentar


  1. Provokator se ponovo javlja i to na privatnoj televiziji. Uvek u centru skandala. Zašto su baš uvek on i njegov privatni klub na udaru? Nema zelene rane za srpsku košarku dok se on zauvek ne otera iz sporta.

  2. Саопштење у поноћ!
    У по бурне, црне ноћи, Феруз паша из сна скочи!

  3. Covic je, kao i obicno, preterao. Ne razumem zasto su na utakmicu poveli ceo jedan razred dece!

  4. Ана лига саопштењем се огласила на енглеском језику,ништа чудно годинама се праве Енглези, Човић треба да заштити играче све пратиоце и клуб нетреба бити социјална,јер овај инцидент није изведен без припреме и знања неког из КК Задра.

  5. Ovaj bolesnik što kaže da je vazda privatni klub treba da zna da je to ipak srpski klub i da taj njegov jugoslovenski je prečesto bio krcat ustaškog šljam.

  6. imena zašto fale imena zašto ..isto tako svuda ima huligana svuda u svak gradu , isto prave probleme i sta sad ..sta znaci to da se ovo desilo u srbiji da bi se tražilo sta sta….pa u srbiji su napadnuti navijači iz hrvatske koji su bili u autobusima i prolazili kroz srbiju ..pa jel nadjrji ti huligani ..je l su..isti su na auto putu zaustavili autobuse porazbijali sva stakla i i i

    stoga dosta politike dosta..posebno od tebe….završiće ovo Hrvatska lepo ..cev su pohapšeni i sud će da kaže svoje

  7. Нормално, где ће да се јави него на СНС телевизијама, од РТС до К1, шета од једне до друге као и његов ментор Вучић,а

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.