Ognjen Mimović: Vredno smo se spremali za Bode Glimt, želimo ponovo u Ligu šampiona 1Foto: Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

Fudbaler Crvene zvezde Ognjen Mimović rekao je da se ekipa vredno spremala za utakmicu sa Bode Glimtom u plej-ofu za Ligu šampiona i da spremna putuje u Norvešku jer želi ponovo da igra u najelitnijem evropskom klupskom takmičenju.

„Pre žreba smo bili svesni da nećemo izvući lakog protivnika, a kada smo videli da će to biti ekipa Bode Glimta, znali smo da je pred nama težak dvomeč. Pričali smo i temeljno obratili pažnju na sve faktore koji nas očekuju u Norveškoj, od vremenakih uslova i vrste podloge pa do najsitnijih detalja kada je u pitanju sam teren. Vredno smo se pripremali i spremni putujemo u Norvešku. Imamo veliki motiv da se nađemo ponovo u eliti evropskog fudbala“, rekao je Mimović za klupski sajt.

Fudbaleri Crvene zvezde igraju u utorak od 21 čas u Norveškoj protiv Bode Glimta, prvu utakmicu plej-ofa za Ligu šampiona. Utakmica se igra na stadionu Aspmira u gradu Bode.

Mimović je rekao da je pozitivno to što se prva utakmica igra u Norveškoj.

„Grad Bode se nalazi na krajnjem severu Norveške, ali bez obzira na lokaciju stadiona mislim da ćemo imati podršku navijača. Znamo da bez njih nije isto, a ubeđen sam da će jedan deo tribina biti crveno-beli. Koliko god će nama biti teško da se prilagodimo u Norveškoj, isto će biti nezgodno igračima Bode Glimta kada slete u Beograd“, naveo je on.

„Drago mi je što će revanš biti na ‘Marakani’, a na nama je da ispunimo sve zahteve stručnog štaba“, dodao je Mimović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari