Olga Danilović otkrila kako joj je pomogao Đoković: To nije magija, već vrlo jednostavne stvari 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Srpska teniserka Olga Danilović, koja se plasirala u četvrto kolo Rolan Garosa pobedom nad Donom Vekić (0:6, 7:5, 7:6) rekla je na konferenciji za medije da često razgovara sa Novakom Đokovićem i da od njega dobija dragocene savete.

– Mnogo puta sam pričala o Novaku. Ono što imamo u Srbiji, ne cenimo dovoljno. Pričaću iz svog ugla – sjajan je kao čovek, za mene najbolji igrač svih vremena. Ponosno predstavlja svoju zemlju – izjavila je Danilovićeva, a zatim dodala:

– Pričam sa njim o nekim stvarima na dnevnom nivou. Daje mi savete, da ne pravim iste greške kao i on. Igrala sam sa njim na Junajted kupu, osetila sam olakšanje kada smo pobedili. Nadam se da ćemo ceniti još više ono što imamo.

Olga Danilović otkrila kako joj je pomogao Đoković: To nije magija, već vrlo jednostavne stvari 2
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Trenutno 125. igračica sveta potom je objasnila na koji način joj pomaže Đoković.

– To je nešto što mi govorimo među sobom. Nije to magija, stalno govorimo među sobom. boriti se do kraja. Vrlo jednostavne, proste stvari. Mentalitet koji on ima, svi žele da ga imaju, to je nešto van ove planete – otkrila je srpska teniserka.

Olga Danilović će u četvrtom kolu Rolan Garosa igrati protiv Markete Vondrušove, a ovaj meč je na programu u nedelju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari