Angelina Topić s medicinskom čizmom do kolena kao Mesi nedavno (FOTO) 1Foto: Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

Neviđeni peh koji je snašao Angelinu Topić, velikog atletskog aduta Srbije u skoku uvis, odvojio je evropsku viceprvakinju od olimpijskog finala na stadionu „Francuska“ u Sen Deniju.

Ona se oglasila preko Instagrama, prilažući i fotografiju svoje desne noge s medicinskom čizmom do kolena, jer joj je slomljena kost u stopalu.

„Nažalost, to bi bilo to od mog nastupa na ovim Olimpijskim igrama. Snimak je pokazao da je došlo do ozbiljnije povrede, preloma u desnom zglobu i neće biti moguće da se pojavim u velikom finalu u nedelju. Verovala sam da ću, uprkos svemu, moći da izađem na borilište, dala sam sve od sebe da se izborim ali na kraju nije bilo suđeno. Ovog puta. Vidimo se uskoro, neću daleko“, napisala je Angelina na Instagramu.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели angelina<3 (@angelinatopic)

Longeta na nozi Topićeve podsetila je na isti problem koji je nedavno zadesio argentinskog fudbalskog asa Lionela Mesija, koji se povredio u finalu kontinentalnog prvenstva Južne Amerike protiv Kolumbije.

Pošto nije bio sposoban za igru, na utakmicu svog Intera iz Majamija po povratku u klub došao je kao gledalac, hramljući do mesta u loži.

Najnovije informacije o dešavanjima na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. možete pratiti OVDE.

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari