Italijanska bokserka posle predaje u meču sa muškarcem: Nikada me niko nije tako udario (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. И шта сад бирати као будућност ….сређени запад одакле је и дошло то помрачење ума или прашњави неуређени исток где такве „боксере“ бију по улицама због почупаних обрва ?

  2. Pa žene najviše podržavaju tu LBGT ideologiju, druže se sa gejevima i super im je sve to. Ali kad dođu ovakve posledice i kad se očekuje na toj vatri, onda jao nepravda.

  3. @Predrag Cvetkovic Kako bi bilo drzati se sredine za promenu. Ne moze da ucestvuje jer ima nefer prednost i treba podrzati Italijanku. A za batinama nema potrebe.

  4. Evo ja se izjašnjavam kao npr. majmun,gušter,marsovac…jel to znači da ne odgovaram ni za šta. Ljudi moji,svet je otišao dođavola. Otvaranje OI su vam sve pokazale gde mi treba da idemo. Šta našu decu čeka,nek nam je Bog u pomoći.

  5. Despotije preokrenule LGBT igru u njihovu korist i ubacile muskarce u zenski sport. MOK izneverovao.

Ostavite komentar


Olimpijske igre 2024

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.