Italijanska bokserka predala meč protiv biološkog muškarca: Odbila da pruži ruku, klekla na ring i rasplakala se (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Kao prvo, tajvanska takmičarka (ili takmičar) zove se Ju Ting Lin, a grad iz kojeg dolazi je Tajpej.

  2. Stari licemeri.
    Dovoljno sam star da se secam kako su jurili da dokazuju da su takmicarke iz Istocne Nemacke ustvari muskarci, a i njima je u pasosima pisalo da su zene.

  3. Sramota, devojka trenirala i dospela na olimpijadu, da bi je istukao muškarac.
    Koga briga šta mu piše pasošu!

  4. Suština woke agende je da sve biološke žene ostanu bez medalja. Sve to u ime inkluzije. Jedina disciplina u kojoj biološke žene imaju prednost je ultra maraton. Nisam siguran da je to olimpijska disciplina.

  5. Dajte ljudi istrazite malo sta pisete pa niste vi Informer ili Happy, Alzirka je rodjena kao zena sa zenskim polnim organom ali ima urodjeni hormoski poremecaj koji joj daje muski XY hromozom i poviseni nivo testosterona, znaci nije bila muskarac pa se operisala nije isla ni na kakvo menjanje pola niti ima muski organ… Istrazite malo sta pisete i komentarisete… Svetska bokserska organizacija joj je zabranila da se takmici zato sto zbog te urodjene anomalije po nihovim pravilima ne moze da se takmici ali olimpijski komitet ne koristi ista pravila i dozvolio joj je. Pa takmicila se i na proslim igrama i izgubila u cetvrtfinalu od Irkinje…

Ostavite komentar


Olimpijske igre 2024

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.