“Budite ljuti na mene, ionako mi je istekao ugovor”: Selektor odbojkašica otkrio da je sa čelnicima Saveza komunicirao isključivo preko Votsapa 1Foto: EPA-EFE/Darek Delmanowicz POLAND OUT

Đovani Gvideti neće više sedeti na klupi reprezentacije Srbije posle poraza od Italije (3:0) i eliminacije odbojkašica sa Olimpijskih igara u Parizu.

Posle duela četvrtfinala italijanski trener otkrio je da napušta funkciju, jer mu je ionako istekao ugovor sa Odbojkaškim savezom Srbije.

„Istekao mi je ugovor, verujem da je i meni ovo poslednji meč kao i mnogim igračicama. Celog leta sam imao tri minuta kontakta oči u oči sa savezom, bilo je preko vocapa, ali nije bilo priče, dogovora. Ja sam radio standardno po svom planu“, rekao je Gvideti, koji je potom analizirao meč sa Italijankama i učinak na Igrama:

„Izgubili smo od protivnika koji je igrao bolje od nas. Nadali smo se medalji, ispadanje sada nije ono što smo želeli. Ovo je loš rezultat za Srbiju. Poslednja utakmica ne bi trebalo da uzme sve što je ova ekipa uradila. Budite ljuti na mene, a ne na igračice. Donele su Srbiji puno uspeha. Na meni je da budem krivac, odbojkašice nisu zaslužile“, rekao je Gvideti.

Najnovije informacije o dešavanjima na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. možete pratiti OVDE.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari