Navijači pozdravili osvajače medalja na Igrama u Parizu, Đoković poručio: Ovo je najlepši osećaj koji sportista iz Srbije može da doživi

Ostavite komentar


  1. Да воле толико Србију, пружили би подршку борби против Рио-тинта. Зато први пут нисам отишла на дочек.

  2. Ko god da je otišao kod ovog šarlatana više nije ni čovek ni sportista već prodana duša. Više ne navijam.

  3. Ovaj stalno hoće da ratuje. On stalno tamo nekog pobeđuje, a nije mu jasno da smo svi poraženi 1999.godine i da tu popravnog nema.

  4. Prvo kod Vučića,ma bravo sportaši,osvetleli ste obraz naciji.Sijate jače od litijuma.

  5. Kad pocne ovaj da patetise ko seoska narikace. Steta sto nije lio vrele suze u zastavu pa da je posle cedi.

  6. Kad pocne ovaj da patetise ko seoska narikace. Steta sto nije lio vrele suze u zastavu pa da je posle cedi. Bez trunke dostojanstva I dobrog ukusa

  7. Ako niko od ovih sportista ne podigne glas protiv ovakve brutalne zloupotrebe njihovog uspeha, ….

  8. Zar nije ovaj na ispraćaju očekivao „dvocifreni broj medalja“?! Sad kad su protesti protiv litijuma i njega, dobar je svaki broj koji kuje u nebesa, da bi stvorio privid uspješnosti bilo kakve, bilo koje, „da se turci je dosjete, hmmmm

  9. Zar nije ovaj na ispraćaju očekivao „dvocifreni broj medalja“?! Sad kad su protesti protiv litijuma i njega, dobar je svaki broj koji kuje u nebesa, da bi stvorio privid uspješnosti bilo kakve, bilo koje, „da se turci je dosjete jadu“, hmmmm

  10. iako mi je milo ali onaj ko sda podrzava vucica nije za Srbiju-pali su u mojim ocima

  11. A sto ono Nole kao pokrio usta? Da se ne raUme sta govori? Zasto? To je javni svecani prijem. Nole, Nole, taj apoliticni Nole.! Apolitican taman koliko i Jokic.

  12. Citam u blicu da ima preko 50 000 hiljada ljudi. Po izvestaju za subotu pise da ih je bilo oko 20 000 hiljada

  13. Što sam gledala, gledala sam. Obične sebične podane duše. Fuj, svi do jednog.

  14. Citajuci ove vesti, sve se svelo na Vucica i kao da su ovi olimpijci tu zbog njega. Muka mi je.
    Ajmo olimpijci, nema rudarenja litijuma po Srbiji! A da, nece…

  15. “ Чаша жучи и чаша меда,смјешане се најлакше пију“.

  16. Vama ne trebaju čista voda, vazduh i zemlja u Srbiji?
    Jel grešim ili je i za vas Srbija zemlja za odlaganje otpada?
    A Vučić borac.
    Ne verujem da ne znate šta se u Srbiji dešava i da je Vučić rušilac NAŠE zemlje.

  17. Nije zdravo jediti se toliko. Koliko ste zastava doneli sa kojima ste pretili? Niti šta znate o sportu, niti o patriotizmu, niti o litijumu. Pre podne mrzite sebe, a popodne ceo svet. Znam da će administratori skloniti ovaj komentar, ali ako…

  18. Primitivizam na delu,prvo kod Pinokija na poklonjenj pa onda na balkon.Jad i beda.

  19. Ovaj djavo svugde mora da se upetlja i sve da uprlja i pokvari svaku radost naroda ove zemlje. Rio Tinto mars iz Srbije I djavo sa njim

  20. Kakve pizde, zamo mi je sto sa ih uopste gledao i emotivno se rastrzao navijajuci za ove neljude. Ful.

  21. Volim sve momke u devojke što osvojiše medalje, ali malopre narod poveo pesmu Rio Tinto mars iz Srbije, oni selokrenuli ledja narodu svi kao jedan ,pa dobro bre gde je kičma???!??!?

  22. Uzas i pesma i ovo u sta su pretvorili ovu drzavu i drustvo. Momci su u zatvoru zbog borbe za sve nas, ovi cute. Sramote svi do jednog.

  23. Zbog ovakvih komentara pustio bih da kopaju litijum i Beogradu, po celoj Srbini, cak i sumpor

  24. Ако сте се сви хејтери и пљувачи изређали да вам кажем да вам ништа није свето Зар вас мржња толико заслепила. Спортисти ће славити, Вучић вас побеђивати и литијум копати. Кукајте и пљујте.

  25. Што бришете коментаре који вам се не свиђају.

  26. Колико болесних коментара! Пустите људе да славе!

  27. Ko da digne glas protiv iskopavanja litijuma? Đoković? Ne živi li taj u Monte Karlu i Marbelji? Jokić? Pa taj javno poziva da se glasa za Vučka i njegov SNS.

  28. Ljudi, biće ovo duga borba, ali uspešna!
    Ne gubite snagu i živce, Srbija se probudila!
    Nema kopanja, nema okupacije

  29. Koliko neprimerenih komentara povodom uspeha naših sportista. Sram vas bilo. Pa iselite se iz Srbije ako je ne volite a ne da non stop, u svakoj situaciji, izražavate svoje nezadovoljstvo i blatite državu i narod.

  30. Novače, patrioto, što nisi ostao u Srbiji i plaćao porez kao što su radili Federer I Nadal.u svojim matičnim državama.?
    Obične folirant.!

  31. Ovo lizanje sa One And Only, živela Srbija, slava bogu i narikača crnogorcevic…. Mnogo smrdi na sns. Ogadićete sport narodu. A vaš obraz neće oprati ni dunav ni Sava.

  32. Izuzetno poštovanje, ogromne čestitke svim osvajačima medalja i svim učesnicima olimpijade. Samo učešće je ogroman uspeh a medalja mnogo veći.
    ALI ! ! !.
    Hleba i igara dajte narodu.
    Pitam sve vas koji ste sad na dočeku sportista, gde ste bili u subotu? Beograde, kako te nije sramota što vas u subotu nije bilo 300.000? Lepo je dočekati naše trofejne sportiste ali stidite li se što niste bili u subotu? Ili vas baš briga što će rudnik biti u nečijem dvorištu. Ili vas baš briga što ćete morati kosu prati flaširanom vodom. Ili vas baš briga što nećete moći prozor otvoriti. Probudi se narode dok nije kasno!

  33. …“okupilo nekoliko desetina hiljada ljudi koji su pozdravili…“ vise nego na protestima u subotu…(gde je precizno izbrojano 17683, 4).

  34. Na ceremonijama dodele trofeja, medalja, priznanja…uvek osoba koja dodeljuje trofej, ma koliko uspesan sportista, priznati sportski radnik, predstavnik sponzora….prilazi pobedniku i urucuje mu nagradu. Nikada pobednik ne prilazi (na poklonjenje i celivanje ruku) onom od koga prima nagradu. Sva slave pripada pobedniku….Citius, Altius, Fortius – Communiter” and “Faster, Higher, Stronger – Together” …..“Victory Belongs To The Most Tenacious”

  35. Ово се претворило у контра-митинг.
    жабо … ноу комент.
    Онај капитен, је виђен за новог градоначелника.

Ostavite komentar


Olimpijske igre 2024

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.