Reprezentativac koji se nije rukovao sa Šapićem: Ko je Dušan Mandić, MVP vaterpolo turnira u Parizu?

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Tako je, Mandiću! Dostojanstven do kraja. Nećeš valjda da pljuneš sebi u lice i pružiš ruku ovom tzv. čoveku i sramoti od gradonačelnika

  2. Kakav SPORTISTA!!! U pravom smislu te reci, a ne kao sportista u biznisu… U svim sverama a i u sportu je ista prica… SAMOCENZURA (ovo citiram naseg ministra, koji je svojim „radom“ u OSS i na ministarskoj funkciji unistio nasu obdojku, ko ne veruje, nek vidi sta je sa klubovima u kojima je radio… ) i POLTRONIZAM. Zasto ministar koji je rekao sigurnih 10 medalja ne snosi odgovornost? A da, neko drugi je kriv… komedija…

  3. Bravo legendo,da je srece da im niko nije pruzio ruku!Prisvajaju vase i samo vase zasluge,a kada treba pomoci vaterpolu nigde ih nema!Ali zato Oskar(neostvareni huligan),dade sve za propali fudbal!

  4. Da je sreće da su svi igrači odbili pojavljivanje i sa predsednikom i sa ovom kreaturom od čoveka Šapićem (čovek koji je 2022 godine ulio svoj SPAS u SNS samo da bi legalizovao bespravno podignutu kuću od 400 m2). E Beograde šta si dozvolio da ovakva nemoralna i pokvarena vlast uništava i BGD i Srbiju

  5. Sve je relativno.
    Ako je Mandić takva ljudina, zašto igra za reprezentaciju druge zemlje? Kako bismo ga posmatrali da je rođen u Srbiji,a igra za Mađarsku?! Toliko o njegovim principima.
    Iz N.Beograda on vrlo dobro zna zašto je tako oteran pa bi bilo lepo i da kaže.
    O Šapiću mislim sve najgore,ali svi ti sportisti su imali milion razloga da se ne rukuju sa Šapićem i Vučićem. Jedini koji se nije rukovao je to uradio iz sebičnih razloga.
    Briga spprtiste za stanje u bolnicama, javni dug, zagađenje, afere,kriminal i lopovluk. Licemeri

  6. Изузетан спортиста и , још важније изузетан човек.

  7. Pa na vreme čovek video sa kakvom Hamadi ima posla meni je sinoć došlo da pivraćam gledajući predsednika i njegov konjasti osmeh odvratan !!!!

  8. Čime se mi bavimo ko se gurao ko se rukovao koga smo čekali koje dobio nagradu za ostvarene rezultate po meni SVI OLIMPIJCI SPORTISTI

  9. „Marka“ o dočeku u Beogradu: Đoković i Jokić su bogovi u Srbiji – Vučić da tuži „Marku“!!!

  10. Дођеш код некога у кућу и нећеш да му пружиш руку? Зашто онда идеш код њега, који ти је разлог, да би као испао величина?

  11. На Тинторета нико није гадљив. Сви су му целивали скуте. И Мандића заболе уво шта Гангула ради народу, него имају њих двојица нерашчишћене рачуне.

  12. Šapić je poznat kao loš čovek. Niko od vaterpolista ga ne voli a neko ga je i malo tukao ali nedovoljno. Što se tiče onog drugog, trenera, on me je iznenadio . Verovatno je poltronski nastrojen čovek.

  13. Није вам пало на памет да је можда у питању лични анимозитет између двојице ватерполиста и да му на овакав начин угрожавате лични интегритет али разумем вас, нашли сте бар једног од свих наших јунака за кога сматрате да може да вам послужи, шта ћете са осталима, хоћете ли да оплетете по њима

  14. Nema potrebe potencirati,lični „revanšizam“a zanemariti većinsku „borbu“ za pripadnošću.Bilo je nekako sve skupa onako,malo,najblaže rečeno…bljutavo.Mislim,da je svaki sport lepše gledati na sportskim terenima a o sportistima,procenjivati po ličnim kriterijima.Onda se nećemo razočarati u naše i njihove moralne vrednosti.Nije sve crno i belo,veliki je spektar nijansi na sreću

  15. Bravo za casnog i postenog coveka.Uradio je pravu stvar..Kamo srece da i ostali sportisti dignu glas i osude trenutnu situaciju u Srbiji.

  16. Nije Mandic eskivirao Sapica da bi VAS zadovoljio,vec imaju licne razmirice od ranije.

  17. Većina ovih sadašnjih i doskorašnjih osvajača svih mogućih titula su deca Partizanove škole,a koja ,na veliku žalost se uništava zarad nekih klupsko-stranačkih interesa.Sve ove novokomponovani klubovi su iz Prtizanove škole,a ti isti klubovi,zahvaljujući sumnjivom novcu,s osnovani i sada izigravaju veličine.Neka se pohvale sa nekim ogračem koji je ponikao u njihovoj školi.Svi oni će proći kao Bećej koji je pokupovao sve igrače,najviše iz Partizana,i kada su prestale finansije,nestao je.Ista sudbina čeka i ove sadašnje novokmponovane,a raćun će,na žalost,platiti reprezentacija.

  18. Dakle Mandićev potez nema nikakve veze sa SNS-om nego sa ličnim odnosom sa Šapićem i prestanite da mešate te 2 stvari.
    Šapić nikad nije ni bio timski igrač, ni u piku karijere nije bio u dobrim odnosima sa saigračima, uvek je bio samoživ i imao kompleks više vrednosti. Kao takav je otišao i u politiku, a bez obrazovanja. Kao takav je i napravio klub Novi Beograd jer je kao predsednik opštine imao mogućnost da prisvoji termine na 11. aprilu, a poznanstvima da dovuče dobre igrače. Zašto je Mandić uopšte u startu i došao da igra za takvog čoveka?
    Tako da, ne ložite se. Iako je lepo iskazao svoje nezadovoljstvo tim gestom, niko od njih, pa ni Mandić nisu juče iskazali nezadovoljstvo ka SNS-u već su morali da ispoštuju državne funkcionere ovo zemlje za koju su igrali, iako su funkcioneri od toga pravili predstavu za svoj rejting.

  19. Ovaj cin sam doziveo poput cuvenog nemca koji jedini nije ustao da salutira hitleru. BRAVO, svet vapi za obakvim velicinama!

Ostavite komentar


Olimpijske igre 2024

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.