Glas Amerike o Srbiji u Parizu: Gde pod hitno treba napraviti promene?

Ostavite komentar


  1. Mislim da je nenormalno i megalomanski poslati na olimpijske igre toliko sportista. To je ogroman broj i ogromni troškovi svega što je potrebno za njihovo učestvovanje. Smatram da su na igre trebali biti poslani samo oni, koji imaju realne izglede da nešto postignu. Ovako za većinu naših učesnika to je bio neobavezujući izlet.

  2. POkrali nas Ameri preko sudija lalala. Nikom nista sve ok uzeli smo bronzu lalala. Malo cemo vas bombardovati lalalal. Nikom nista… Malo cemo uloziti u vasu zemlju lalalala. Sustina je uvek na njihovoj strani a forma na nasoj…

  3. Kakve tolike veze ima broj stanovnika sa brojem medalja? Uporedite to sa drugim parametrima u zemljama i populacijom, sa sta dardom, demokratijom, slobodama i ljudskim pravima, pa cete videti gde smo, Oskarčino naša zlatna!!!

  4. ..sport je najvaznija a u jedno i nebitna stvar od onog trenutka kad se politizuje i reklamira u rezimskim pa i ovim novinama u uslovima beznadja obicnog radnika seljaka..eto naigrali se ,na veselili se ,,odusevili se poneki gradjanin koji krpi kraj sa kraje,Zasto je omladina u vecini zakrzljala i sa ravnim tabanima u kilogram koji vise skoro da drzave nema nigde..zemljo cucis..vreme je da ustanes ..

Ostavite komentar


Olimpijske igre 2024

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.