Jakšić: Gol protiv Grčke nagrada za sve 1Foto: STARSPORT

Reprezentativac Srbije u vaterpolu Dušan Mandić izjavio je u Beogradu da želi da se zahvali srpskom teniseru Novaku Đokoviću koji ih je posetio u olimpijskom selu.

„Bilo je uspona i padova, težak momenat bio je posle poraza od Australije. Nismo ličili na sebe, taj poraz nas je dotakao. Možda i nešto isprovocirao u nama. Moram i da se zahvalim Novaku Đokoviću, koji je tad došao da poseti olimpijce. Svi smo bili u sobi, ušao je na vrata i održao je govor od srca. To nam je dalo dodatnu motivaciju. Još više smo uživali kada je on osvojio zlato. Lepa priča i za njega i za nas. Ne bih ulazio u detalje, ali osetili da je to što priča istinito i iskreno“, rekao je Mandić.

Vaterpolista Miloš Ćuk da je našoj reprezentaciji uvek teška grupna faza takmičenja.

„Uvek nam je grupna faza bila teška i neizvesna. Nikada u grupi nismo bili na nivou, to je, ispostavilo se, dobar recept. Igrali smo sve bolje i bolje od četvrtfinala i u finalnoj utakmici smo izgledali kako smo želeli“, rekao je Ćuk.

Kapiten reprezentacije Nikola Jakšić je rekao da je pobedonosni gol protiv Grčke koji je postigao u poslednjim sekundama četvrtfinala „nagrada za sve igrače i za sve što smo prošli kroz protekle dve – tri godine“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari