Južni Sudan za godinu postao tim kojeg se nije lako otarasiti: Srbija po planu ide iz Lila u Pariz na meč sa Australijom u četvrtfinalu

Ostavite komentar


  1. Moramo brže iđodlučnije kontre da realizujemo , jer u suprotnom dobijamo banane..Zatim protiv ovakvih reprezentacija, a to je naročito SAD, Kanada, Španija(kada je u punoj formi) Australija, moramo da naučimo da je brža i porigranija igra bolja, nego potenciranje sporijih i pozicija nih napada..Pitate se zašto, pa zato što su takve ekipe brže i nekako skočnije, tevse u skorijoj igri brže postavljaju u preuzimanju naših igrača u odbrani..Su napadu naši moraju da nauče, da smanje svoju sujetu,i ddavkada im ne ide direktan šut za tri, da idu o tablu..i povećavaju preciznost, i smanju blokade itd..

Ostavite komentar


Olimpijske igre 2024

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. i 4. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.