Lupulesku nakon poraza na OI: Očekivala sam da ću za nijansu bolje igrati 1Foto: AP Photo/Petros Giannakouris

Srpska stonoteniserka Izabela Lupulesku, izjavila je, nakon što je eliminisana sa Olimpijskih igara u Parizu, da je očekivala da će igrati „za nijansu bolje“, ali da je generalno zadovoljna iskustvom koje je stekla na prvim Olimpijskim igrama.

Lupulesku je novinarima u Parizu nakon meča rekla da se videlo zašto je njena protivnica, Portorikanka Adrijana Dijaz, u prvih 10 na svetu.

„Znala sam da će biti jako težak meč, znala sam da ima jako dobar servis i jako dobru igru nakon toga. Očekivala sam da će igrati ovako kako je igrala, samo sam očekivala da ću ja za nijansu bolje igrati, da ću biti spremnija. Neke njene lopte su me zaista iznenadile“, navela je ona.

Dodala je da je zadovoljna novim iskustvom, jer su joj ovo prve Olimpijske igre, kao i da se nada da će od sada sve biti bolje.

„Moj cilj je bio da dam sve od sebe, da dam svoj maksimu, da odigram dobar meč i mislim da sam u tome uspela, tako da nema kajanja. Idem kući, znam na čemu treba da radim i nadam se da ću sledeću Olimpijadu igrati bolje“, rekla je Lupulesku.

Srpska stonoteniserka Izabela Lupulesku (24) nije uspela večeras da se plasira u drugo kolo Olimpijskih igara u Parizu, nakon poraza od Portorikanke Adrijane Dijaz 0:4.

Lupulesku je od stonoteniserke iz Potorika izgubila 9:11, 5:11, 8:11 i 7:11 po setovima.

Portorikanka, šesti nosilac turnira na Olimpijskim igrama, do pobede je stigla za 27 minuta.

Najnovije informacije o dešavanjima na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. možete pratiti OVDE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari