Srpske odbojkašice posle pobede nad Francuskom: Ljute smo na Đokovića jer nas nije gledao 1Foto: EPA-EFE/Darek Delmanowicz

Odbojkašica Srbije Bianka Buša rekla je posle meča u kojem su svetske šampionke pobedile Francusku sa 3:0 (25:17, 25:17, 25:22), da su zamerile Novaku Đokoviću zbog toga što nije prisustvovao meču.

“Zamerile smo Đokoviću što nas nije gledao, a odbojkaše jeste. Šalim se, srećne smo kada nas ljudi podržavaju. Kod može da dođe, znači“, istakla je Buša, a zatim dodala:

„Ovo je bio lakši uvod, sad nas čekaju dve teške utakmice. Sledi SAD, Amerikanke su izgubile, imaju svojih mana i probaćemo da iskoristimo.“

Hena Kurtagić je bila jedna od dve tinejdžerke u startnoj postavi.

„Iskreno, bila je lepa atmosfera, ali sam bila vrlo nervozna. Mislim da je trema jer sam sa 19 godina dobila šansu da igram na Igrama. Adaptirale smo se što smo brže mogle na ove uslove i odigrale dobro. Pritisak je privilegija, tako svi kažu, ali kada je prošao prvi set probile smo led i bilo je lakše. Hijerarhija je postojala i pre mene, obavljam te obaveze najmlađe. Lako je igrati sa ovakvim igračicama punim iskustva i medalja, mislim da sve možemo samo da napredujemo“, rekla je Kurtagić.

Reprezentacija Srbije u sledećem susretu sastaje se sa Amerikankama (sredu 31. jul, 17.00), dok u poslednjem susretu u grupnoj fazi igra protiv Kine (nedelja 4. avgust, 17.00).

Najnovije informacije o dešavanjima na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. možete pratiti OVDE.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari