Olimpijska bura osećanja: Zlatni jecaji Novaka Đokovića i najrođeniji zagrljaj Damira Mikeca i Zorane Arunović pod himnom ljubavi Selin Dion (VIDEO) 1Foto: Beta AP/Manu Fernandez

Olimpijske igre su satkane i od bure osećanja i zbog pobeda i zbog poraza.

Eurosport, najveća evropska sportska satelitska mreža, sačinila je za večni arhiv 33. letnjih igara u Parizu pregled najemotivnijih trenutaka kroz koje su prolazili olimpijci prethodnih dana.

Na početku tog spomenara su suze najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića u momentu kada mu je sa srca pao najteži teret – u svoju riznicu kakve nema stavio je najzad i zlatnu olimpijsku medalju.

Nadalje, u smenjivanju emotivnih izraza, uzelo se da je jedan od najupečatljivijih čvrst zagrljaj na podu Damira Mikeca i Zorane Arunović, koji su u streljaštvu, u mešovitom paru u finalu iz vazdušnog pištolja, osvojili svoja prva najsjajnija odličja.

 

Sve je to prožeto fascinantnim glasom Selin Dion i njenim izvođenjem „Himne ljubavi“ Edit Pjaf ispred Ajfelovog tornja, jednom od najupadljivijih tačaka na ceremoniji svečanog otvaranja 26. jula.

 

Najnovije informacije o dešavanjima na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. možete pratiti OVDE.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari