Angelina Topić na ivici suza: Do pre sat vremena bila sam potpuno sigurna u sebe, vidimo se u nedelju ako ništa nije puklo... 1Foto: Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

Angelina Topić, koja se krajnjim naporima plasirala u finale skoka uvis, u izjavi za RTS na stadionu „Francuska“ u Sen Deniju jedva je došla do reči na ivici suza, s obzirom na to kakav ju je peh zadesio neposredno uoči kvalifikacija.

„Nezgodno sam stala na sunđer i čula sam kako je nešto puklo. Vraćajući se ka tribinama, nisam mogla da hodam uopšte. Ni u sledećih 15 minuta. Ovo mi se nikada nije desilo. Izvrtala sam nogu i ranije, ali nikad ovako. Uzela sam dva brufena i previli su mi zglob. Rekli su mi da probam. Išla sam nešto iz dva koraka, nije to bio normalan zalet. Kad je letvica podignuta na 1,92, što mogu s lakoćom da preskočim, meni je to izgledalo kao da je 2,15. Ubeđivala sam sebe da mi nije ništa, ali to nije bilo tako. Na 1,95 to danas nije bilo moguće. Na kraju sam, ne znam kako, upala u finale“, govorila je, sve vreme pod velikim uzbuđenjem, evropska vicešampionka sa Olimpijskog stadiona u Rimu nedavno.

Šta može da se poboljša u vezi s povredom za 48 časova, budući da je finale u nedelju od 19.55?

„Idem kod doktora da vidim šta je. Nisam najsigurnija. Pokušaću da se pojavim. I u nogama i u glavi sam bila sigurna da sam spremna za velike visine. Bar sam bila sigurna do pre sat vremena. Ako nije ništa puklo, vidimo se u nedelju“.

Najnovije informacije o dešavanjima na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. možete pratiti OVDE.

 

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari