„Osveta“ za Beograd: Kako su sudije „pokrale“ naše olimpijce u izveštajima srpskih medija?

Ostavite komentar


  1. Nije lepo da zaboravite svetskog šampiona Ljubišu Simića Binju.

  2. U Los Anđelesu medalje su osvojlili bokseri ,tadašnje, SFRJ, tako da Srbija ima samo medalju Mirka Puzovića. Anton Josipović je Hrvat iz B.Luke, a Aziz Salihu je sa Kosova. Naturalizovani sportisti u borilačkom sportovima ovde dolaze samo zbog sportskih penzija i bezobrazno visokih nagrada za medalje. Nihov doprinos razvoju domaćeg sporta je nula! Jedino čemu služe je ,jeftin, marketing i brojanje medalja!

  3. Ti bas treniras da ujedas. Nije lepo da napises“da samo treba da treniraju a ne da cekaju…“. Da li znas da ne treniraju? Koliko treniraju? Da li vise ili manje treniraju od Parlova,Benesa… Vidis kako je lako pljuvati tudji rad. Malo postovanja ne bi skodilo.

  4. Kako vam smeta kada Rusi ili Gruzini igraju za našu reprezentaciju, popunite se onda i kada Afrikanci igraju za SAD, Francusku, ili Brazilci za Portugal…Držite se istih aršina za sve.

  5. Redžep Redžepovski srebro u LA. Damir Škaro broncu u Seulu. Guglaj malo, nije teško.

  6. Mumi lepo kaže.Ovo je standard loših autora. Prvo postaviš tezu pa onda nasilno dokazuješ tezu. Ko šiša činjenice.

  7. a čiji ste Vi plaćenik? Dokle više pljuvanja po svojima… prsli ste i vi novinari i mi kao narod.. odvratni su mi ovakvi tekstovi! Sama pljuvačina i najgore što se vi time ponosite! Ooo Srbijo medju šljivama… a izgleda vi tzv. novinari medju šljivovicama!!!

  8. Postali ste nečitljivi zvog zlobe prema sopstvenom narodu. Nije tu više borba protiv vlasti, vama je mrsko sve sto dolazi iz Srbije. Čemu taj mahozim, ako je ovde toliko loše, kolektivi se preselite na divni zapad, ali tamo ne može da se piše sve i svašta.

  9. Srbija postala zemlja Kalimero, svi su krivi nepravda svi plaču . Počev od oskara a nikada da malo razmisle o krivice to je najlakše. Nepravda

Ostavite komentar


Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.