Predsednik Vučić obratio se Nikoli Jokiću preko Javnog servisa: Molim te, odazovi se selektoru, samo Srbija može da pobedi Amerikance

Ostavite komentar


  1. Nikola Jokić je nepobobediv, prkosno će se vijoriti zastava Srbije.

  2. Delovao je kao lik na mestu dok nije podržao AV i počeo da reklamira kladionice.
    Sendvičar u duši, očigledno nema veze s imanjem ili nemanjem para nego morala i pravih vrednosti.

  3. Da živimo u normalnoj državi ova izjava bi bila krivično delo i pretnja najboljem košarkašu svih vremena da se njemu i njegovoj familiji u Srbiji može svašta desiti dok su na teritoriji Srbije (bez Kosova i Metohije) ako ne postupe po diktatu. Sad se pitam kako je nama običnim građanima koji smo u životu uspeli samo par puta prebaciti loptu kroz košarkaški koš??? E, moj dragi Joka, Jokeru moj možeš li da mi ovo objasniš??? Beži bre i ne vrći se!!!! Ovđe je očito ludnica, kad i tebe svetskog lika koji čitav svet prepoznaje pokušavaju uceniti. Živ mi bio i srećan sa svojom porodicom u bar narednih sto godina…

  4. au…i šta ćemo sad, šta ćemo sad… pitam ja vas?

    samo da ne bude posle… pa šta!

  5. Da je preCednik u ulozi selektora, Jokara bi se sigurno odazvao!?! Ovako jbg. Bolje da je završavao trenersku školu, nego se „borio“ u UN!!!

  6. Ето зашто не навијам за своју земљу,јер ово није држава већ приватна Вукоје..на.

  7. Strašno!
    Posle ovoga, da sam na Jokićevom mestu, nikad se više ne bih vratio u Srbiju.

  8. Najbolje da ponudi Jokiću neku kintu, i tako kupuje sve . Ili da On obuče dres, pa pokaže i reprezentativcima i celom svetu kako se igra košarka! :))

  9. Faraon ga moli.Šatro,naređuje mu! Evo Nikole sa fijakerom na pripremama! Ko sme Faraonu da da korpu.

  10. A da Jokic zamoli Vucica da nastupi za reprezentaciju ,nas ostavi na miru ?

  11. Znao sam da će ovako biti.Pisao sam i niste pustili komentar:“Čeka poziv od AV da se odazove selektoru Pešiću,pošto Pešić očito nije autoritet za Jokića.“Eto dođe to vreme a Vi meni cenzuru na komentar-mišljenje.

  12. A da vučić igra za reprezentaciju, pa da pobedimo Amerikance? To je jedna od malo preostalih uloga/funkcija koje još nije probao (fudbaler, patrijarh, pilot mlaznog aviona…). Ili da on sedne na mesto selektora i trenera košarkaške reprezentacije – upisao je pre nekoliko godina trenersku školu, i verovatno je najbolji đak u istoriji, pa zna.

  13. Svuda se skupljaju poeni, ovo ne stoji u propagandnim metodama koju je gebelsovska vlast sprovodila, ovo je Nepomenikova nadogradnja. Verovatno je saznao da će Jokić igrati, pa ga sada kao moli i žvalavi po njemu, da bi ispalo da ga je on nagovorio. A mi, narod, koga Nepomenik smatra za svoje roblje, će da se obraduje i da se zahvali njemu što ga je kumio i molio 🙂 Urazumi se, srpski rode. Za ovo se ne dobijaju poeni, već tehnička za simuliranje!

  14. Ovakav poziv je poslao i prošle godine – da Mirotić ne dođe u KK Partizan …

  15. Joj boze sacuvaj sta se ovde radi pored kriminala tu je i rusenje dostojanstva,sve mi pobedismo pre pocetka

  16. Jadno i bedno! Srbiji bi mnogo bolje bilo da se ovakvi kao ova dvojica sto se moljakaju,sklone za sva vremena iz Srbije!!! Jedan od njih je sposoban ,medju najboljima ali,kakve to veze ima kad ne ce da igra! Drugi je sasvim kontra,nesposodan,nadobudan… nista sobro nema ali,hoce da igra i sto je jos gore ,igra! Ovom timu sto ke dosao do olimpiskih igara,treba jos Bobi i mozda Vasa. I bi ce u borbi za zlato! Jedino ko bi mogao u ovom slucaju da napravi haos je Pesic.

  17. Ma daj nemoj nikom da se molis sve je do njegovog srca ako hoce hoce

  18. Биће бедно и понижавајуће ако Јокић сада наступи за репрезентацију. Можда је и хтео, али сад сигурно неће, ако је човек и има части.

  19. Neka Jokic onda zamoli Vucica da prizna kradju izbora i mahinacije SNS-a

  20. Gledajte sad kad botovi počnu da govore da je Vučko uradio nemoguće i ubedio Jokića da igra za reprezentaciju

  21. Igraj Jokara,igraj rode…povedi nas suznje do slobode…jel on nesto igra ili ide u rat…nije mi bas najjasnije…

  22. Haha. Pa nije Jokic budala, kao tvoji poslusnici. Ima bre covek preca posla.

  23. A šta bi sa onim fakultetom za košarkaške trenere? Ostvari li se taj životni san?

Ostavite komentar


Olimpijske igre 2024

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.