(VIDEO) Predsednik Vučić pozdravio olimpijski tim: Pokažite svetu šta znači biti sportista iz Srbije 1foto (BETAPHOTO/OKS/MN PRESS/ IVICA VESELINOV)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozdravio je večeras olimpijski tim Srbije, koji je prodefilovao na svečanoj ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Parizu.

Vučić je aplauzom propratio prolazak broda na kome su bili sportisti Srbije, a potom je raširio navijački šal reprezentacije Srbije.

“Izuzetan je osećaj videti naše sportiste i srpsku zastavu kako se ponosno vijori na otvaranju najprestižnijeg sportskog događaja. Ovo je trenutak kada se naša zemlja, kroz sport, predstavlja svetu u najboljem svetlu i ispisuje još jedno poglavlje u našoj velikoj sportskoj istoriji”, napisao je Vučić na Instagramu.

“Dok naši sportisti prolaze Parizom, dodao je, oni su i inspiracija za mlade širom Srbije da veruju u svoje snove, ali i podsetnik da smo mi, kao narod, sposobni da uz trud i rad dostignemo najviše ciljeve.

Zato, pokažite svetu šta znači biti sportista iz Srbije – ne samo kroz svoje rezultate, već i kroz svoj karakter i sportsko ponašanje. Cela Srbija je uz vas, ponosna na sve što ste do sada postigli i verujući u vaše nove uspehe”, poručio je Vučić.

Najnovije informacije o dešavanjima na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. možete pratiti OVDE.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari