Sava Ranđelović posle pobede nad Grčkom: Nadam se da su pali na kladionici oni koji nisu verovali u nas 1Foto: EPA/SZILARD KOSZTICSAK

Vaterpolo reprezentativac Srbije Sava Ranđelović rekao je posle pobede nad Grčkom (12:11) i plasmana u polufinale Olimpijskih igara u Parizu da su ovaj tim „svi otpisali i potcenili“.

„Skupili smo se i borili od prvog do poslednjeg momenta, nismo posustajali i vratilo se. Koliko god da je gol srećan ili nije, zaslužili smo. Čestitam momcima na borbi, imamo dan da se oporavimo i spremimo za polufinale. Teška utakmica, spremamo se ceo život za ovo i rintali smo kao konji letos dva i po meseca. Ko god da nam dođe, daćemo 200 odsto“, rekao je Ranđelović.

On je dodao da će „delfini“ dati sve od sebe u polufinalnom duelu.

„Ko god da dođe idemo iz sve snage. Ovo je bila repriza finala prošlih Olimpijskih igara i mislim da su nas svi otpisali i potcenili. Nadam se da su svi pali na kladionici koji nisu verovali u nas“, zaključio je Ranđelović.

Srbija će u polufinalu igrati sa boljim iz meča u kojem se sastaju reprezentacije SAD i Australije, a utakmica je na programu u petak 9. avgusta (12.00).

Najnovije informacije o dešavanjima na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. možete pratiti OVDE.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari