Vlada Srbije odobrila nagrade od po 200.000 evra Novaku Đokoviću i njegovom treneru

Ostavite komentar


  1. E, ludi li smo 100%. I Noleta da kupis za 200000, da ga svedes na ove sto se prodaju za 2 crvene.

  2. Njegovom treneru? Ha, ha, ha. Taj „trener“ bi trebao taj novac da donira nekoj humanitarnoj organizaciji za decu. Čuj, trener!

  3. Deca, koja su pre nedelju dana osvojila nekoliko medalja iz fizike i hemije na naučnoj olimpijadi, očito treba da traže svoju budućnost negdje daleko, daleko…..Deca koja se plasiraju za svetska takmičenjima u violini,harfi…. skupljaju u Knez Mihajlovoj pare da plate učešće i kartu…E Srbijo, postaje mučno gledati te kako umireš polako!

  4. Bravo Novače stara violino, sad su svi saznali dugo čuvanu tajnu da Supermen nije sa planete Kripton već iz zemlje Srbije. Angelini Topić da se uruči medalja za hrabrost i isplati isti iznos, jer možda nije osvojila zlatnu medalju, ali je osvojila naša srca i najbolje od svih sportista u Parizu objasnila šta je duh olimpizma i kako se bori za svoju zemlju.

  5. Žarko me interesuje šta će Djoković uraditi sa tim paruštinama koje je vlada Srbije namerna da gurne u njegove džepove, dok gradjani Krnjače gacaju kroz fekalije?

  6. OK, dobiće 200.000 evra za zlatnu medalju.
    Mene interesuje da li isti iznos dobijaju i naši mladi naučnici( srednjoškolci i studenti) dobitnici zlatnih medalja na svetskim takmičenjima iz : fizike, hemije, matematike, robotike…..

  7. ..nema tih para da SE iplati ovaj srecni trenutak za slavodobitnika I naroda mu nasega..Olimpiski pobednik ce ostati zapisan na vjek vjekova..ziveli..

  8. Jak, 5. avgust 2024. u 13.26
    Znaš ono, sve/svsko je na prodaju, samo je pitanje cene (u novcu, pivilegijama …).
    Verovatno će taj novac dati u humanitarne svrhe, realno, ne treba mu , no ….

  9. Ne terba prebacivati stvar i odgovornost na one koji će dobiti novac. Problem je što Vlada (čitaj: Vučić) deli te pare kao da su njihove, bez ikakvog kriterijuma kako im dune, od takmičenja do takmičenja.

  10. Sva je sreća (i za Vladu i za nas) da zlatnu medalju nije osvojila fudbalska reprezentacija!
    Tada bi po 200.000 evra dobilo skoro 30 osoba, koje čine ekipu i osoblje…
    Sve čestitke Đokoviću, ali za njega je tih 200 hiljada sasvim suvišan balast.
    Sve „čestitke“ i za Vladu, a posebno za predlagača basnoslovne nagrade, jer veću i skuplju glupost teško da bi bilo moguće smisliti…

  11. Navijač Viktor dobija ogroman novac odlukom Vlade Srbije a deca se leče SMS porukama. Sramno.

  12. Dobar posao je sklopila SNS vlada. Oni njemu 200 hiljada, on njima slavopojke i melem na ranu napacenom srpskom narodu i adekvatnu kompenzaciju za poraz iz 1989 na Kosovu.

  13. Da li će Vlada da odobri Nacionalne penzije Novaku I Viktoru kao što su dobili Arunović I Mikec.?
    Mnogo smo jaki.!?

  14. Ko je trener? Da sam Novak Đoković ne bih donirao već bih se odrekao nagrade. Ovde ljudi umiru od siromaštva, bolnice su u kolapsu, decu lečimo SMS-ovima. Dakle, ne donacija isključivo odbijanje. U suprotnom, pocrneće to zlato Novače.

  15. @ Triki – Krnjača nije Novakova obaveza, već gradske vlasti. Novak daje razne donacije, za neke i ne znamo, tj, saznamo iz medija posle nekoliko godina.
    Nije ovde reč o novcu, već o kriminalnoj vlasti. Još će Nole ispasti kriv što je Krnjača neuređena!

  16. Objasniti ulogu “ trenera“ u ovome?! Da ćuti i gleda…? Kad ga je trenirao …? UKINUTI NAGRADE ILI PENZIJE!!!! može i jedno i drugo !!!

  17. A šta je sa onih 20 nacionalnih penzija godišnje, u iznosu od prosečne plate, namenjenih istaknutim umetnicima, slikarima, kompozitorima, piscima, glumcima i td, sa penzijama u iznosu od tridesetak hiljada dinara, čiji je rok za dodelu istekao još u martu. A kad je Ivo Andrić, koji doduše nije „skakao s motkom“ niti igrao tenis, dobio neku tričavu Nobelovu nagradu za književnost, polovinu te sume je odmah poklonio bibliotekama, ostao da živi u svom stanu i kupio jednu vikendicu u Herceg Novom. Tom prilikom drug Tito, pozvao je Andrića i njegovu suprugu, kostimografa Milicu Babić, na prepodnevni sastanak uz kafu i čaj, koji je trajo sat vremena. Malo li je?

  18. Ne verujem da će Nole uzeti taj novac, to je za njega sića. Trebao bi da prosledi u humanitarne svrhe.

  19. Komentari Zorane, Saše i Filipa koji se tiču mladih pametnih na naučnim olimpijadama i svetskim takmičenjima su pravi komentari. I bitno pitanje: ko je Đokovićev trener?

  20. Sramota! Samo toliko, pa za njega je to sića, bar koje milionče. Šta je to za ovaj narod koji ima penzionere sa 20000 dinara. Jes!

  21. Opet se Vučić služi našim novcem da o sebi stvara predstavu dobročinitelja i brižnog čoveka.
    Ovolike nagrade su potpuni promašaj. Onda odmah da damo državljanstvo vrsnim atletičarima, bokserima, džudistima … siguran sam da će za tolike pare da se takmiče za nas.
    Ovakvim nagradama se ponižava i narod i sportisti.
    To Vučić radi isključivo radi sebe.

  22. Ko ne prati rad Novakove fondacije, moze da mlati praznu slamu. Nemojte samo da ga gurate u naše blato.

  23. Ma …..malo je
    Zašto im niste dali milion .
    Šta vas briga ..
    Mi plaćamo .

Ostavite komentar


Olimpijske igre 2024

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.