Za Japance smo honda koja šiša u petoj brzini, ali i primi 100 poena kad je bez gasa: Košarkaši Srbije i atraktivni i sa oscilacijama u predvečerje Olimpijskih igara 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Najvažnije iz pretposlednje pripremne utakmice košarkaša Srbije za Olimpijske igre jeste to da je selektor Pešić iz meča sa Japanom video to što je hteo kada je jedan od olimpijskih autsajdera izabran za protivnika.

Srbija sa sve četiri svoje NBA zvezde igrala je i potpuno ozbiljno i povremeno lagodno i na momente atraktivno za dušu više od 10.000 gledalaca u Beogradskoj areni, sve u svemu dovoljno za pobedu sa 119:100 (33:23, 26:29, 32:18, 28:30).

U igru se vratio Bogdanović, koji je propustio oba meča na nedavnom turniru u Abu Dabiju, a prvi put je na pripremama zaigrao Jović, što je najveće ohrabrenje budući da se javila bojazan kada je na okupljanje reprezentacije došao sa longetom na nozi.

Napadački državni tim je delovao solidno, a u odbrani neretko i ležerno, o čemu i govori to što su gosti dali 100 poena.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari