Olimpijski komitet Kosova traži da se Đoković kazni zbog poruke na Rolan Garosu

Ostavite komentar


  1. Djokovic, nek se bavi tenisom, politiku ostaviti drugima! Izgleda da zali sto je izgubio auteticni identitet nacionalnosti, jer je poreklom albanac iz Malesije u CG!

  2. Verujem da 99% srpske javnosti stvarno ne interesuje šta traži O.K.K.!?

  3. A koji to olimpiski komitet traži da se kazni takva legenda a čuj Krasnići.

  4. A što da ne napiše? Sad su glumci političari,sportisti glumci, starlete nam kroje sudbinu, Maja Gojković je i dalje neki ministar, izdajice su patriote… Niko i ovoj zemlji ne radi svoj posao. Samo ja od 6-15 h berem jagode, a popodne jarmim koncentrat za svinje. Ne kukam da mi skupo meso- imam ga kolko oćeš, ne kukam da je država lopovska- već mi je sve pokupila, ne kukam na društvene mreže i rijalitije- moja deca voze traktor,leče životinje, seju njive. Preživeli smo, hvala Bogu neokrnjeni dva masovna masakra. Nisu nam još legle subvencije,al su mi svo troje dece živa i zdrava. Ej, nije ni to malo. Pozdrav, stručnjaci za sve i svašta

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.