Ostalo još samo 4.000 karata za revanš protiv Rendžersa 1Foto: Beta/Branislav Božić

Moglo se i pretpostaviti, a danas je samo dobilo potvrdu – stadion „Rajko Mitić“ biće rasprodat za sutrašnji revanš meč osmine finala Lige Evrope. Rendžers će se suočiti sa pritiskom kakav su u prvom susretu imali fudbaleri Crvene zvezde na Ajbroks parku, s obzirom na to da je u prodaji ostalo još samo 4.000 karata.

Fudbaleri Crvene zvezde pokušaće da nadoknade minus od tri gola iz prvog meča. Navijači su, shodno situaciji, prepoznali važnost sutrašnje utakmice i u kratkom roku pokupovali maltene sve ulaznice.

Od ukupno 4.000 karata koje su još uvek u ponudi, najviše ih je za jug, dok je istok maltene rasprodat.

Marketnig Crvene zvezde je još tokom vikenda obavestio javnost da je prodato 37.000 ulaznica za duel protiv „policajaca“, uz dodatak da je srpski šampion obeštetio navijače koji zbog kazne UEFA nisu mogli da prisustvuju duelu sa Ludogorecom. Takvih je 9.000 koji treba samo da se pojave sa ulaznicom za meč protiv bugarskog prvaka kako bi sutra ušli na stadion.

U slobodnoj prodaji i dalje ima karata za zapad, i to najviše za bočne delove. Južna tribina ide najslabije, tako da za taj sektor ima još priličan broj mesta. Očekuje se da Marakana bude rasprodata u toku današnjeg dana, najkasnije sutra pre podne.

Tim Dejana Stankovića imaće odličnu podršku, najveću od duela sa Bajernom novembra 2019. godine.

Karte za zapadnu tribinu koštaju 4500 dinara, za istok treba izdvojiti 3500, a za južnu i severnu tribinu 1800 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari