Otkazano finale Đokovića i Rubljova u Zadru, Dimitrov pozitivan na koronu

Ostavite komentar


  1. Znaci mozda ipak nije bilo vreme za organizovanje ovakvih turnira i okupljanjima na istim.

  2. A sad izvinjenje Crnogorcima, sta se sve nije pisalo, zbog teniskog turnira…

  3. Dobro je ….nije zarazen sifilisom. Koronu ce on lako da pobedi sa par asova.
    Pa sta ima tu cudno. dosao je zarazen pre nedelju dana. Ipak je cudno sto ih nisu testirali pre turnira u BG .

  4. Ko s đavolom („virosom“) tikve sadi obijaju mu se o glavu….
    Pisala sam ranije (mediji nisu hteli da mi objave) da će se to desiti. Šta je to „udvaranje“ vlasti u Srbiji trebalo Novaku? Taj je turnir bio čista „propaganda“…. Evo danas oko 20 000 „navijača“ proslavilo pobedu CZ….ala će se „virus“ radovati takvom „neuračunljivom ponašanju“!

    1. Nije to „udvaranje“vlasti,vec odradjen dug,za benefite koje porodica ima od drzave.To je predizborni turnir bio,jer na drugim mestima nije uspeo,navodno zbog covida.

  5. Sve što ovaj čovek radi u poslednje vreme izaziva neprijatno osećanje.

  6. Neprestana želja da po svaku cijenu bude u žiži, dovela je do glupe ideje sa ovim rekreativnim Adria turom u doba pandemije i račun je stigao na naplatu. Grljenja, ljubljenja, košarke, diskoteke i ostale (Nestorović) gluposti rezultirali su kako se i moglo očekivati. Baš davidimo s kakvim će entuzijazmom Djokaš to obrazložiti, a da se, pritom, svidi.

    1. Gospodine, da li je Đoković, ili bilo ko imao ideju o turnirima, nije odlučio, već vladajući i krizni štab, ili neki drugi važni!! Oni su odgovorni za širenje infekcije!! On može da uradi, koliko mu se odobri!! Prijateljski pozdrav

  7. Ne bi bilo čudno da se Novaka kazni medj. teniska asocijacija za ovakvo sramocenje Tenisa izlaganjem ljudi zarazi bolest sigurno a vrlo moguće i smrti. Oni itekako gledaju integritet licnosti za razliku od srpske feudalne zabiti.
    Zarad poklona podnožja kalemegdana.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.