Otvoreno pismo Nemanje Matića: Vidić je jedino rešenje za spas srpskog fudbala

Ostavite komentar


  1. Fudbaleri kao i fudbalski navijači nisu nika bili poznati po visokom koeficijentu inteligencije. Što najbolje pokazuje njihov direktan apel Vučiću da im pomogne da reše problem korumpiranog FSS. Pokušajte da ubedite te ljude da taj isti Fudbalski Savez u svojim korupcijskim mahinacijama samo primenjuje trikove iz Vučićevog priručnika i da je on najveći problem takvog stanja u srpskom fudbalu.

    1. Naš fudbal je i pre Vučića bio truba (ovo nije odbrana AV). Jako dugo traje sunovrat našeg fudbala.

    2. Maticu sve je u redu sto si rekao ali na kraju si sve pokvario ,tako da izgleda i ti mislis da bi Vucic trebao da se pita za sve.

  2. Fudbaler Nemanja Matic moli Aleksandra Vucica da ubedi u nesto Nemanju Vidica ?! Dakle Maticu, zelim vam sve najbolje u zivotu i buducem radu, ali laku noc vama i vasem licnom misljenju, za svagda .

  3. Tako je Nemanja . Treba struku tj fudbal dati fudbalerima,a oni ce se okruziti ljudima iz sporta kojima veruju na osnovu rezultata. Uvek imas iskrenu podrsku iz Ns

  4. Ne razume Matic da problem srpskog fudbala nije personalni vec sistemski . Jesno je biti igrac a skroz druga stvar trener ili selektor . Vidic jeste veliko fudbalsko ime i govorio je da ce postati trener ali do sada se nije nigde prikljucio pa ne moze odjednom postati selektor . Druga stvar njegova porodica zivi u Milanu pa bi mu verovatno najvise odgovarala uloga selektora jer ne mora stalno da boravi ovde , U svakom slucaju trebao bi da se pojavi u nekom studiu i saopsti svoju viziju , ovako pismenim saopstenjem deluje neozbiljno

  5. Nije čudo što to ne zna Matić, koji radi u Engleskoj, no ne znaju mnogi koji žive u Srbiji. Otkada je Arkan postao četnički general, i malo pre toga, Srpski nogomet je preuzela Mafija, koja podržava Aleksandra Vučića koliko i on njih. A to znači i Policija i Vojska je povezana sa Mafijopm. Nadam se da bi Vidić nekoga pitao pre nego bi ga pozvali da ga likvidiraju, kao što su likvidirali Bulatovića na Terazijama. Valjda je Vidić prepoznao poruku koju mu je poslao nekada kolega, a sada član Mafije, Pantelić, kada je napisao „Vidiću ne zabijaj nam nož u leđa…“ Jedino ako bi država, a takve države nemamo, da zaduži Vidića da prvo uvežba borbu iz bliza, naravno revolverima, a da ima pratnju sa ljudima naoružani dugim cevima, kakve je imao „Nesalomivi“ koji je po zaduženju Američke države napao Mafiju Al Kaponea i priveo ga pravdi, i to ne za nedokzana mnoga ubistva, već za utaju poreza. Da je neko mogao pošten, vrlo intelegentan i obrazovan nogmetaš da nešto uradi to bi bio Milošević iz Partizana, odnosno cenjeni centarfor u Španskoj La Ligi.

  6. Nece Vidic dok ne ode Terzic.Terzic nece da ode jer su se oko njega „glavonje“uplele u malverzacije i drzi ih u saci.Sve u svemu stara poznata prica.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.