Partizan bacio „beli peškir“

Porazom od Crvene zvezde u polufinalu Kupa Radivoja Koraća crno-beli ostali bez slamke spasa

Ostavite komentar


  1. Čitam redovno ove analize u Danasu i mislim da je gospodin novinar pristasan u svojim analizama. Koliko iskustva i igranja u evroligi imaju ovi igrači Zvezde(koliko su plaćeni), govorim o ovima koji su igrali. Hvala.

  2. Treba malo više ispitati šta se dešava u KK Partizan, radi objektivnosti, na pr. zašto je Trinkijeriju smanjivana plata a ostalim nije, razlog je, radi štednje, a nakon toga se dovode dva igrača sumnjivog kvaliteta (MIka i Dangubić), zašto se dovodi trener Saško koji nije nigde radio 2 godine, nije ga htela ni Krka a valja za Partizan, zašto se Gordić stavlja u drugi plan a po ugovoru je u prvih 5 (verovatno i Mekintajer), stvara se nezadovoljstvo i inicijalna kapisla da Gordić zatraži odlazak, a zbog nediscipline odlazi i drugi plej. Više nema vođe nema ni rezultata, to slep može da vidi. Znači, kada se piše o KK Partizan treba biti realan i istražiti sve aspekte neuspeha a ne samo u dve rečenice da bi se zadovoljio izveštaj.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.