Partizan bez trenera: Stanojević podneo ostavku posle ubedljivog poraza od Zvezde

Ostavite komentar


  1. On je svoj zadatak uradio. Uništio je tim partizana. Niti igraju Evropu, niti je ostao neko da valja u ekipi.

  2. Ama nije posle poraza od zvezde. Ostavka je jedino ispravno rešenje za neverovatno loše pripreme, pojačanja koje je sam doveo (desetak), sramno učešće u evropskim kvalifikacijama. Častan čovek bi pre dva meseca podneo ostavku, ali malo je takvih. Pun sebe, umislio je da zna trenerski posao. NULA je nešto što je ostalo iza Stanoja.

  3. Stanojeviću ukoliko čitaš ovo znaj da si pogođen verovatno od navijača koji su klinci i imaju svest na nivou amebe. Mi matori konji 30+ godina znamo i svesni smo svega što si izgovorio na konferenciji pre mesec dana što se sada obistinilo na derbiju. U inat ostani i osvoji titulu!

  4. Mator konj 30+ i,sve zna +..!? Ništa mi nije jasno..kao ni ovo društvo u kom živimo danas,i ovi događaji koji nas prate!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.