Partizan dovodi kapitalca u odbrani: Nastasić u pregovorima sa crno-belima 1foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Na kraju bi prelazni rok za Partizan mogao da bude baš berićetan.

U neverici su navijači Partizana posmatrali razvoj situacije u voljenom klubu na početku letnjeg prelaznog roka, međutim, kako je vreme odmicalo, osmesi su polako počeli da se vraćaju na njihova lica. Juče je obznanjeno da će Aldo Kalulu biti rešenje u napadu, a danas je pušten muštuluk da crno-beli intenzivno pregovaraju sa Matijom Nastasićem.

Iskusni levonogi štoper ponikao je u Partizanu ali je kao veoma mlad otišao u Fiorentinu. Kasnije je imao transfer karijere u Mančester siti, međutim u Engleskoj počinju njegovi problemi sa čestim povredama.

Posle tri godine, prešao je u Šalke i za šest godina odigrao je 115 utakmica. Povratak u Fiorentinu 2021. nije bio baš pametan, s obzirom na to da je uglavnom vreme provodio na klupi. Odlučio je prošle sezone da se preseli na Majorku ali ni u Primeri se nije baš naigrao. Formu su mu remetile manje povrede što je bio jedan od razloga zbog kojih je odigrao ukupno 14 utakmica.

Od kraja marta je samo jednom bio na terenu. U Partizanu su dobro izanalizirali situaciju i rešeli da ponovo kontaktiraju svoje „dete“. Poslednjih dana su pregovori intenzivirani. Nastasić bi u 30. godini svoju karijeru mogao u potpunosti da revitalizuje čak i kada je reprezentativni fudbal u pitanju. Partizanu je iskusni štoper neophodan. Tokom leta je ekipu napustio Igor Vujačić tako da Igor Duljaj od klasičnih defanzivaca ima samo Svetozara Markovića, Sinišu Saničanina i mladog Mihajla Ilića.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari