Partizan kažnjen novčano, Zvezda bez publike

UEFA objavila kazne

Ostavite komentar


  1. Koje kazne je doneo FSS? Oni ocigledno nemaju nista sa citavim slucajem.Oni su gore radi sebe a ne radi normalnih navijaca i samog fudbala.

  2. Srpski mediji! Danima se trubi samo o tome kolika će kazna snaći FKP, da li jedna, dve, utakmice ili diskvalifikacija. Za to vreme, o provladinom klubu ni reči?! Ni reči o trasparentima sa likom osuđenog ratnog zločinca, o njegovom veličanju, na sramotu naroda. I sad, došle kazne, za FKP novčana, a za državno-nacionalno čedo, zabrana publike i veća novčana kazna! Odakle to odjednom?! I svi mediji trube komentarima, UEFA MAFIJA! Nije mafija ono što nam je Brankica Stanković pokazala u Insajderu, već su oni dika, bez obzira što se radi o kriminalcima, huliganima, reketašima, dilerima droge, neradnicima. Ne, oni su čisti, a UEFA je mafija. Rukovodstva rade na crno, obrću se milioni evra koje niko ne kontroliše, ali ne UEFA je MAFIJA! A kad napišem suprotno, mediji ne objave! Teško nama sa normalnim svetom, a i tom normalnom svetu sa nama. Nadam se da ćete smeti da objavite. Sportski sajtovi nisu.

  3. Partizan ce proci sa opomenom od strane fss. A zvezda ni to
    E zato ih treba
    izbaciti iz evrope. Treba kazniti uprave i jednog i drugog kluba zabranom bilo kakvog rada u fudbalu narednih 10;godina da se dozovu pameti.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.