Partizan pozvao navijače da popune “Arenu” na drugom meču finala Superlige protiv Zvezde: Treba nam glasna podrška, ali bez vređanja 1Foto: Srđan Stevanović/STARSPORT

Košarkaški klub Partizan pozvao je svoje navijače da popune “Beogradsku arenu” u predstojećoj utakmici finalne serije Superlige Srbije protiv Crvene zvezde, koja se igra u sredu od 20 časova.

Crno-beli, koji su u ponedeljak u prvom meču u “Pioniru” izgubili sa 89:88, traže od svojih pristalica da pomogne ekipi da ostane u finalu i apeluju da navijaju bez “vređanja bilo koga”.

„Sutrašnja utakmica, prilika je da pod svodovima “Beogradske arene” ekipa Partizana izbori majstoricu i tako za subotu zakaže finalnih 40 minuta borbe za titulu. Partizan poziva navijače da još jednom ispune “Beogradsku arenu” i pomognu svom timu. Glasna podrška, bez ubacivanja predmeta u teren i vređanja bilo koga“, navodi se na klupskom sajtu.

Ulazi u dvoranu biće otvoreni od 18 časova, a Partizan je pozvao navijače da zbog pojačanih bezbednosnih mera dođu ranije na utakmicu.
„U sezoni na izmaku, neke zajedničke želje nisu ostvarene, ali Partizan nikada ne odustaje. Hajde da zajedno izborimo pobedu i vratimo plej-of seriju u “Pionir”. Korak po korak, poen po poen, do konačnog preokreta i trofeja. Budi uz Partizan“, naveli su crno-beli.

Finalna serija igra se na dve pobede, a ukoliko Zvezda pobedi sutra osvojiće titulu prvaka Srbije, svoj treći trofej u ovoj sezoni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari