Partizan pustio u prodaju sezonske ulaznice, "bagatela" za jug 1foto Srđan Stevanović - Starsport

Najvatreniji navijači crno-belih trebalo bi da izdvoje svega 6.000 dinara.

Navijači koji su prošle sezone kupili sezonske ulanzice imaće povoljnosti prilikom kupovine godišnjih karata za takmičarsku 2024/25.

Generalno, valjda i zbog same klime u klubu, ali i rezultata poslednjih sezona, sezonske karte su suštiniski veoma povoljne za navijače Partizana.

Oni najvatreniji, koji trenutno bojkotuju utakmice crno-belih kada se igraju u Humskoj, trebalo bi da izdvoje svega 6.000 dinara, a veoma su povoljne ponude i za istok, odnosno zapad – samo 11.000 dinara.

– Nova fudbalska sezona je pred nama, a ujedno i nova energija za koju smo sigurni da nas nosi do zadatih ciljeva na sva tri fronta. Naša želja, rad i motivacija su tu, ali da bi cilj bio ispunjen do kraja, potrebna nam je podrška sa tribina! Vi, kao dvanaesti igrač na terenu, uz Aleksandra Stanojevića, daćete crno-belom timu baš tu neophodnu energiju i podstrek! Jer pobede se broje, samo kada je Humska puna! Zato, obezbedi svoju sezonsku ulaznicu na vreme i budi uz svoj tim već od prvih utakmica kod kuće! Ovog puta idemo do kraja, uz pune tribine – navedeno je u saopštenju kluba.

– Svi kupci sezonskih ulaznica za sezonu 2023/24 imaju pravo na popust od 30% prilikom kupovine sezonske ulaznice za sezonu 2024/25. Za ostvarivanje popusta potrebno je doneti osnov popusta na uvid. Sa prošlogodišnjom sezonskom ulaznicom moguće je kupiti jednu sezonsku ulaznicu sa popustom.

Sezonska ulaznica će važiti za: sve utakmice Super lige Srbije koje se igraju na stadionu FK Partizan, kup utakmice koje se igraju na stadionu FK Partizan i sve utakmice u evropskim takmičenjima koje se igraju na stadionu FK Partizan.

Cene sezonskih ulaznica FK Partizan

– Jug – 6.000 dinara

– Istok – 11.000 dinara

– Zapad bočno – 11.000 dinara

– Zapad centar – 15.000 dinara

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari