Gde možete da gledate četvrtu utakmicu plej-ofa Evrolige između Partizana i Reala? 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Košarkaši Partizana i madridskog Reala u četvrtak (20.30) igraju u beogradskoj „Štark areni“ četvrtu utakmicu plej-ofa Evrolige.

Nakon što je Partizan dva puta trijumfovao u Madridu, košarkaši Reala su u utorak u trećem duelu pobedili sa 82:80 i izborili nastavak serije.

Crno-beli će sutra imati novu priliku da savladaju „kraljevski klub“ i da se tako plasiraju na fajnal-for, koji se igra u Kaunasu.

Ekipa Željka Obradovića biće jača za Matijasa Lesora, koji u utorak nije igrao zbog suspenzije, ali će kapiten Kevin Panter propustiti i ovaj duel.

– Ako popravimo greške iz treće utakmice mislim da imamo velike šanse da se plasiramo na fajnal-for. Verujem u svoje igrače i znam da će ponovo imati vetar u leđa od naših navijača – izjavio je trener Partizana Željko Obradović najavljujući novi duel sa Realom.

Direktan prenos utakmice između Partizana i Reala možete gledati na kanalu Sport klub 1 HD, koji će pre meča organizovati specijalnu emisiju sa stručnim komentatorima, a posle duela će prenositi konferenciju za medije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari